Topic: WHERE IS THA MOST AKWARD PLACE U EVER HAD SEX!!!!

«First  <  1 2 3 4 | Page of 4  sorted by

RE: WHERE IS THA MOST AKWARD PLACE U EVER HAD SEX!!!!

blessed

Backseat of my van in the parking lot, but then again i have tints on my window......LOL!!

yooo....spyda inspire me to raatid....dat MAAAD ratings fi lyphe mi don

dem seh woman love chat but it seem like a lie cause nuh a dem nah talk di tings dem

LoL...i dunno which one is the most awkward...
i guess on palisadoes road...madd baccas pon one a di old airplane dem on the side a di road....backas

Certified TECH GUY
in da bushes mi MAD

MCITP: Server Administrator,
MCDST, MCTS ,
MCTIP(Vista), MCT, CWNA
RHCT, A+, Sec+, Net+

mi a virgin

MZJ ELECT WIFIE
lordddddddddddddddddddddddd

26 people die from swine flu & everybody wants 2 wear a mask. 2,000,000 people die from AIDS and nobody wants to wear a condom!

as movado on the rock lol lol.

on a rock out a bottom road waah nite

Elite TechWiZ DesigneR
under a bed a mine

some a unno waan a bb

mi did a gi har a backaz pan di estate and someboady come and gwan like dem neva see we so mi did frighten an push down har head quick an she cunk har forid pan di railing and gwan like mi did a hug har up back way

dekano yuh know the amount a gyal mi capture outta bottom road pon the rocks

pan a ironboard inna me katty aunty house

<<<<<gangsta fa lyf... anuh sumtyms, a all the tym>>>>>

inna mi granny foul cub a country

I once had sex in the front seet of a little hatchback car. The backseet was too small, so we put the front passenger seat right back. I had to monuver in between the glove box & floor. The angle was all mess up. I had to modify my action to try & make it work. I was just getting my stride on & the girl (who I just realised was well drunk) couldn't go on & had to sleep (or pass out).
Worst sex I ever had!

lol shottess not easy enuh

di most awkward place is in ma girl's likkle siter room...on di bed....while di likkle sista was "sleeping" me an girl an do di ting....dat was fcking awkward

The Doc
«First  <  1 2 3 4 | Page of 4  sorted by