HOW U MEAN SET IT PROPA WID D HERBS & HENNEY DEN SQUEEZE WHE FI SQUEEZE & COMBINE DAT WID A LIKKLE TEASE FI GET HAR READY......DEN WHISPA IN HAR EARS & SAY..............................AYE GYAL U BETTA BRACE !!! HAHAHA
START BY KISSING HER LIPS SLOWLY AND GENTLEY, THEN U MOVE TO DI BREAAT WHERE U NIBBLE,SUCK,SQUEEZE AND PINCH [NOT HARD THO] WHILE U DOING THAT U CAN STIMULATE HER CLITORIS THEN U MOVE TO HER EARS, A SLIGHT NIBBLE OR JUST BLOW INSIDE OF IT.
Kissing first den move 2 di neck leave yuh signature den start nibble pon di breast dem dem use yuh fingertips and stimulate her clitoris den bedroom bullying
aiight first ting, all man weh say dem play wit d clit wit dem finger ah beh lie dem ah tell..."Dem eat D P**y like fish ah see Dem ah SHAAARRK!!!"
Now Back to sugar, back to you Baby...Unno kno wa unno like zeen ...dem mun gwan too far too fast...First u affi talk to D girl and mek she kno wat u up to. You gwan wet up D panty and all XXX ting unno wa fi meddle she in.....Same speed unno affi kiss up d neck and *u*k pon dem lip....Rub D dickie pon d pum like unno wa mark it up zeeen....D ooman have feeling eenur...And she know when time come fi D daggering D pum pum ah get weak starrr..
See Sugar lips dem as mun unno cya skip dat and squeeze up d gyal breast and rub clit no saaahh dat nah work. Some ooman require u sit dem dong rasta and take dem shoes off rub up the foot...Put she pon D back and massage all D tension dem ave, mek dem get comfortable with ur hand ah run up and dong dem body. Den unno start wit the love making while she deh pon har belly zeeen.
this is my point of view how it should be done cause it seems like most guys in here are inexperience or think they knowwat they are doing
Sabrinas Foreplay Tips 1. Don't immediately go for the hot spots. 2. Take your time before undressing her. 3. Once you do undress her, remember to make it an experience. 4. Light and gentle wins out over rough and fast. 5. Compliment and talk dirty in equal proportions. 6. Don't spend too much time in one spot, keep it moving. 7. Take control 8. Make sure that she is well lubricated before you finish up your foreplay and move on to sex. 9. If she starts to lose the mood while you are in the middle of sex, return to foreplay for a minute or two to get her back in the mood.