mouth to mouth
breast face chest
navel to navel
p*u**yy face buddy
knee to knee
shin to shin
and skin to skin
everything have apartner star so me don't want the man dem f**k up di thing
a matter a fact da post yah fi bun..trashed and postman bicycle tek weh so him can't run da joke deh again..

Permalink Closed
I WOULD NOT!!!

The Doc
Permalink Closed
uno a miss out,love do it star

Permalink Closed
no end of all argument

Permalink Closed
some bwoy a don a day and vamp a night

Nitelife Ent. and Promotion
St. John's, Antigua. W.I.
email:nitelife-ent@hotmail.com
"because the city never sleeps"

Permalink Closed
well ra**.....!!

Permalink Closed
no bow ting fire bun bow cat

HYDRO#1Selecta
Permalink Closed
ppl still fascinated by this?

Permalink Closed
chinojermz wrote:

eye face eye
nose to nose
mouth to mouth
breast face chest
navel to navel
p*u**yy face buddy
knee to knee
shin to shin
and skin to skin
everything have apartner star so me don't want the man dem f**k up di thing
a matter a fact da post yah fi bun..trashed and postman bicycle tek weh so him can't run da joke deh again..

u sey p ussy face buddy then u a bunn it out? u confused?

Permalink Closed
Sound P wrote:

ladyvane18 wrote:

buddy dnt touch my mout bleh.gifits 4 pum pum n pum pum only

pum pum and pum pum??

lol, sounp what u catch karla saying?lmao

Permalink Closed

hmm THE BOI WEH POST THIS A BOWAZboxboofd bin mi say

Permalink Closed
winklmaobiggrinbiggrin  aint nothing wrong with oral. well except if ur bad at it

Permalink Closed
seems to me him shouldn't even bother ask the question......lmao

Permalink Closed
look like some yute a come clean. fire
none a dat pon d zone. banned.gif

2hnq8ma.jpg
Permalink Closed
is a eata man this dat post this thing

WildCar.jpg
Permalink Closed
pity no on enaa guh sayyes dem wudpity my question to u is"of what importance is tht to you"?

Permalink Closed
is this real??? lol chu i wouldn't... but let me see who a seh dem would? hmm

Permalink Closed
is a reason y dis ina di bin