Intro
Goodnight ladies
May I have your attention please
Nowlisten closely
I want all my independent sexy ladies
To get on the dancefloor and wine
Chorus
Wine it like yuh waa gi bun
Like money just run
Like seh yuh soon cum
Wine it like the rain a fall
And major a call in a di dancehall
Wine it like yuh unda heat
And blues a come on
And mommy just gone
Wine it like yuh want a fuss born
Wine up, wine up,wine up
Gal yuh do it in a script and
Yuh do it in a join up.
Verse 1
Hey, good god
How yuh wine so sexitive?Eh
An yuh vagina sensitive
Set good, a body a no bed this is
Me a di teacha
Yuh waa be wid misses
Feel around,yuh have the best titties
The reason why me f**k off naked is
Naked oil produce the girl child
So mejust nah spoil the baby bwoy style.
Me nuh done yet
Wine likkle speedier
Me to yuh clit is like news to the media
Yuh no have aids
Yuh no have nuh bolemeia
Gal a seh she tight
But your sometn teenier
Him haffi write you a four page love letter
Bout yuh cocktics and how yuh f**k better
With every strenght backas with intent
f**k the bwoy like seh f**k nuh soo end.
Verse 2
Balance, like a acrobat
Cant broke this,
It is not carrot
Cock it up fi me send sometn unda that
While me nibble yuh breastlike a panganat(pomegranate)
Me will mek yuh waabail off a it and cannot
Bed broke,blacks haffi ask Don
wha dat?
Yuh p*u**yy wet like where the ship anchor at
Yuh waamore, cchhuupps
Dont even answa dat.
Me see it inna yuh face
Mi know how the waa f**k stay
Vaseline is here because
Yuh p*u**yy must tear
Buddy can reach lungs to
A no just air
Cock it up high like the f**king atmosphere
Luv gwaan hypye
You ago pay like bus fare
What is my buddy size
Imagine a truck steer
Tun backway
But the teacha nuh tump rear
What a p*u**yy tight, hey
Lift up yuh front hair.
Repeat Verse 1
Repeat Verse 2
Chorus(Fades out)