Topic: Wine Up-Kartel-Atmosphere Riddim(For the independent sexy ladies only)

PIMPN BOSS
Posts: 1805

Wine Up-Kartel-Atmosphere Riddim(For the independent sexy ladies only)

Intro

 

r11 35x35

Goodnight ladies

May I have your attention please

Nowlisten closely

I want all my independent sexy ladies

To get on the dancefloor and wine

 

Chorus

 

Wine it like yuh waa gi buntekkkps 29x68

Like money just run

Like seh yuh soon cumr10 32x38

Wine it like the rain a fallbe 40x50

And major a call in a di dancehall

Wine it like yuh unda heatdwine 46x68

And blues a come on

And mommy just gone

Wine it like yuh want a fuss born

Wine up, wine up,wine upwine 29x68

Gal yuh do it in a script and

Yuh do it in a join up.

 

Verse 1

 

Hey, good god

How yuh wine so sexitive?Eh

An yuh vagina sensitive

Set good, a body a no bed this is

Me a di teacha

Yuh waa be wid misses

Feel around,yuh have the best titties

The reason why me f**k off naked is

Naked oil produce the girl child

So mejust nah spoil the baby bwoy style.

Me nuh done yet

Wine likkle speedier

Me to yuh clit is like news to the media

Yuh no have aids

Yuh no have nuh bolemeia

Gal a seh she tight

But your sometn teenier

Him haffi write you a four page love letter

Bout yuh cocktics and how yuh f**k better

With every strenght backas with intent

f**k the bwoy like seh f**k nuh soo end.

 

Chorus

 

Verse 2

 

Balance, like a acrobat

Cant broke this,

It is not carrot

Cock it up fi me send sometn unda that

While me nibble yuh breastlike a panganat(pomegranate)

Me will mek yuh waabail off a it and cannot

Bed broke,blacks haffi ask Don

wha dat?

Yuh p*u**yy wet like where the ship anchor at

Yuh waamore, cchhuupps

Dont even answa dat.

Me see it inna yuh face

Mi know how the waa f**k stay

Vaseline is here because

Yuh p*u**yy must tear

Buddy can reach lungs to

A no just air

Cock it up high like the f**king atmosphere

Luv gwaan hypye

You ago pay like bus fare

What is my buddy size

Imagine a truck steer

Tun backway

But the teacha nuh tump rear

What a p*u**yy tight, hey

Lift up yuh front hair.

 

Chorus

 

Repeat Verse 1

 

Chorus

 

Repeat Verse 2

 

Chorus(Fades out)

 

 

 

 

 

 

A DONIA ME SEH STR8

Posts: 701
PROTEC

A Di Banga Dis!!! JA'S Most Wanted!!!...Propa
PIMPN BOSS
Posts: 1805
Kartel mad enuh. A long time me want post dem lyrics ya.

A DONIA ME SEH STR8

Posts: 8335
Empire way

KArtel a the bosss

For Pictures...Flyers and Posters and any other design link me up at

Posts: 26023
brap brap