lol a dta mi did a tink 2 crackaz but i hope not di man a mek chuunes

SKEN MEK U A HAE GAINST DI MAN TUNE

di chune bad but mi nuh like di part wey him say him higher dan ia ayani...

102_1667.jpg

*MZJA MAD MAN!!!*
lol...rasta a no fi everybody...a dread dat

KRAZILY INSANE!

true words skeng a talk. no remix nuh religious tune fi the purpose of a money.

Dubito Ergo Cogito, Cogito Ergo Sum.

wi0z9h.jpg
SEX IS NOT THE ANSWER...... SEX IS THE QUESTION AND YES IS THE ANSWER

Oonu low di man nuh. At least give him a chance and see if his wisdom grows with his locks.

He better not try no "Gangsta ras" bullshit. Den mi wi load di rifle gi Skeng...

nuh mek d lox fool none a unnu.

vado a waste man..unitl him change the dead ppl lines in him songs....bettter lyrics and more vybz mi seh!!!!

vado bad....chune dem madd

102_1667.jpg

dats y man like king shango haffi box down some a dem ..like beenie, cuz some a dem dun know wha dem a do!!! If yu a represent sumting...REPRESENT IT....nuh half way ting....iz eeeda or idah seen!

Judah

Bless
mi jus hope him nuh en up like spragga cuz mi did rate spragga

Man is a badman now rastaman beta ting just di time seh if people change di mode do him see a gwan but man weeekid so

doe diss spragga dada

Crackaz2006 wrote:

Hisss teeeth is nex spragga

A joke disssss.....lol

*******PLAGIARIST BE GONE!*******

1zqylv7.jpg
do yuh tiny yaa vado

www.djfella.ca

TWITTER:@DA_REAL_DJFELLA

For Bookings and Info:
Email Djfellabookings@hotmail.com
PIN:27ECABDD

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName
dat nuh mek nuh sense skendo, cuz yu have a gospel tune wah sey"Jesus is the rock on which I stand, Jesus is the rock on which I stand "repeats", "repeats" he's above before below , behind and around me, he's above below before , behind and around me "repeats", "repeats" jesus is the rock on which I stand

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

"Rocker's Island/OnTrack Disco"
skendon a talk di truth inno..but di whole a di entertainment business is like dat..mi learn dat..eveybody contradicts themself in one way or another...mavado is no more of a real rasta than is beenie, munga or even capleton (cause a nuff gun chune shango hav inno) but a so it go..yu haffi tek everything wid a grain a salt

IMAG0158.jpgbziuef3hvfeoipy479hq.jpgmy shit
more of my shitmore again21ah06v.jpg

MY KIDS IN THE VAN  
?sharekey=41546c2f59c42642d2db6fb9a8902bda
mrparkes457327.tinysites.com
mi yutie dem

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName
how him fi contradict himself when there is a gospel song that says "Jesus is the rock on which I stand"

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

MZ STINGERKILLER
no sah di man a mek him tune a a get people rating
di only way it may change unless him go to culture and there he will still be get attention