69.2%
sunday rice & peas
30.8%
d(^_^)b Da ReMix ExTreMisT d(^_^)b

When is the best time to eat rice and peas sunday or sunday monday.lol

tuneyeah i know this is a kinda fool fool post but a fi the man dem how know bout sunday monday rice and peas leave uhnuh comment still lol

-- Edited by blackspyda at 23:23, 2008-02-03

a sunday monday rice and peas a di best a dat meee seh lol lol it baaad nuh rahtid

A SUNDAY ME LOVE IT..U KNOW A NO SUNDAY MONDAY ALONE, SOME TIME A SUNDAY,MONDAY,TUESDAY,ETC. TILL IT DONE LOL

and yuh nuh know seh mi like mi sunday dinner but when yuh fi guh eat it Monday and warm it up inna all the microwave it nice bad!!!!

Never!!!!! i hate that thing

lol@miggs

bwoy me prefer sunday still eno but the sunday monday rice n peas bad still eno ....especially wen u warm that up ina a dutch pot wid some butter ..... you set

8xv6yp.gif

MY Net-Worth Make chicks wanna Network

crazy u maddd sunday is not sunday unless u have rice and peas

crazy a miss out pon sumting

yuh know when it baaad when u a loook back bout the chicken and yuh put sum butter inna the oil and fry over is siiiiiiiicccck like A.I.D.S...it come like a kfc u a eat to rahtid

-- Edited by blackspyda at 23:37, 2008-02-03

lol @ miggs, i'm not that traditional when it comes to sunday feasts

Da Dutche$$
lolll ill say on sundayz only.. monday change of menu ...cant eat the leftovers lol

***S&J****

lol@shami yuh naah live nuh life man sunday monday madder then the sunday one sumtimes at my home mi tell my mom seh mi dont want my food pon the sunday mek it stay until 2morro lol lol.....it siiiicccker that way

wah shami know bout some stir fry sunday monday rice & pea all cut up some sunday monday chickhen inna it to...wah mad suh

rice and peas

the best of it is whe you hot it up monday mornin a the best time fi eat it  

RE: When is the best time to eat rice and peas sunday or sunday monday.lol

SUNDAY!!!!! but most times u are forced to eat it on monday, tuesday....:( lol

sunday/monday a d ting fi sure.

*** Mzja impossible ***
till it done...dats what mama always say lol

***Ghetto Cookie***
MZJA Gangsta Girl
Sunday is the better day. Even though i don't eat peas, i don't want to see white rice on sunday at all.

MZJA EMPEROR
Sunday