everybody tek side wid kartel the question neva ask who a di boss or who a di teacha it ask who have more flow, i think its idoina u eva listen an idonia war tune yet ? the man give u details how him kill bwoy him fi lucky seh police naah lock up people jus fi talk dem tings an him jus a chat tune deh galang so b*m*oclaat, but wat i would give kartel for is lyrics but flow a idonia. deh so mi ting deh
flow different from lyrics enuh. flow is like...how u ride a riddim. how u go wid it. and wid dat kartel will ave it ova donia nuh bias ting cos man a str8 donia. otherwise other category donia bests kartel. face it people...kartel nah perform like fus time. kartel eva use to have a girl n a gun chune pan di riddim dem weh him voice. now....him jus piece sumn an drop it. him heart nuh inna it agen. yu nah feel di rush from kartel agen like fus time
u done kno Busy to di wurllll... but this a between Kartel and Aidonia.. an anybody wah seh aidonia have more flow need fi visit the ENT Speacialist str8!!!!!!