Intro
Autopsy
Hey Basko
Dutty link dem mek di war go start,hey start hey
And know di Deva start to wraath, wraaath
Gunshot man a put in a dem heart, dem heart
Man sick in a dem thought, dem thought
An a wrath hey
Chorus
Verse 1
You pick war wid people
Mi pick war wid you a di said ting
Me nuh in a di run up & dung
Di hide unda bed a wet Bread ting
Come a talk bout badman a pree you
All now badman nuh meds him
Bere gunshot me go let out a di terreke
See hole dat a lef in a di dred skin
You say if Busy Signal fear Aidonia
You say you dont
When you fi war wid di Deva
You waa tek foreva
The people find out you wont
The amount a time wen me seh see me yah
See di war ya
And dem a back down
You seh dem a bait dem a clown
They came to take their place but not on di throne
Wen me nah look yuh kunk me in a mi head but me nuh kunk out
Vex caa me oush off yuh friend
Yo likkle cub scout
Yo face get punch in
Grills get Thump out
Nex morning yo wake up wid a buss mouth
People a ask if yuh coke or drunk out
Outta yuhself wen me say so
You go jump out
Frighten yuh fight me
Like a b*t*h yuh fighting
The lyrical war yuh go punk out
Verse 2
When yuh say yo nuh fraid a nuh flesh
Me neva know yuh mean lobsta an chicken breast
As far as me see it
If a war in di street like beef
Deva Bratt a deal wid it best
In peace yuh wi(ll) rest
If piece fi go press
Di lyrics me release
Di peeps see me request
Hey, unnu mek yo pull ova tun mesh
Yuh already get a right
Then suppose a di lef
Portmore Empire Me Seh!!!! Gaza Thugz!!!
Check out UOG Products Current Artiste
@VessyVenomGMG - Vessy Venom " DI Future"
@iamkempokubanz - CEO
Link up for Jingles, Drops & Dubs
species.commzchatstudy.comShampoo