jah thugs lie u ah tell u always remember the firstime u buss a juice inna place , even the first time u back u fist too !! so nu tell nuh lie but u caan memba i memba i was lik 13 had mi likkle girlfriend but ah nuh she tek it ah she motyher did that i was 13+ she was 36
and dat was almost the best sex mi eva had di relation last fi almost 2 years and ohh mi did still get di daughta
WELL SHE WAS 10 yrs older dan me and she had two kids... mi did well want lose it...so me never really care... besides she did look damn good!!! so mi jus bring har to mi yard and she get a propa sort out... when mi dun she say...but me never know seh u a virgin... up to dis day mi no know how she know... but she seh mi neva gwaan too bad still... yea...she did forward fi more...
jah thugs lie u ah tell u always remember the firstime u buss a juice inna place , even the first time u back u fist too !! so nu tell nuh lie but u caan memba i memba i was lik 13 had mi likkle girlfriend but ah nuh she tek it ah she motyher did that i was 13+ she was 36
and dat was almost the best sex mi eva had di relation last fi almost 2 years and ohh mi did still get di daughta
big man ting me nuh memba!!!from dolly house till now...and next ting mi nuh jerk off a rassclattt!!!!!!!! a man wey nuh get c*u*sy back dem fisk!!!!!!!
I lost mine with some one I had been going out with for a month, i was with him for a year and a half after that and it was the best sex i ever get. woieeeeeeeeee he was short too
ta go ez, u didnt even answer the question yes he was short, not shorter than me considering i am very short... but ye he did *u*k the pumz goodbut he also on point with the buddy too.. all know if i broke up with my man i would go back to him and make him my 'f**k buddy'