"MZ Gangsta Gyallis"
Jamaican five Star

madd
tell di truth mi nuh memba but mi glad mi find it

Me link Julian send me round here..I heard about it b4 still and was registered for a while,, But a juss now me a really get a chance to play round with it.....

rozezottawa.jpg

BILLL

Mz TashaRozez
GunznRozez - The Female Sound
http://www.myspace.com/gunznrozezsound
tasharozez@gmail.com
Kaboom - GALLIANCE 4 LYFE.............but me nuh Biasssss!!!
mzjanet-1.gif

BLESS Guns n' rozes Sound !

An empty brain is the devil's shop

MZJA GODZILLA
friends a whole heap a friends

Garrick tell mi still

through google

KLJ

24otwcj.jpg

A dupes tell mi bout it

animated gif
International member
surfing the net and ran into the best site in the world

banner_dailytunes3C.jpg

***MZJA's GANJA GAD***
a 1 a me breggin dem mek me kno seh it deh bout!!!..

qtp93533.gif

~DI WEED REVEALS U TO UR TRU SELF!!!~

CAH STAP SMOKE IT... ***HIGH ALWAYZZZzzz***

MZJA TO DI f**kING WORLD...SITE SELL OFF TO DI MAXXXppp

mi get Shadow Riddim Version off Ares and this wedsite was the tittle so mi seh ma try it and see if mi can get Darker Shadow Riddim Version

dj rubbut a tell me

A 1 a me cousin tell me bout di site but wen me check it out me no waan lef off a it a di best.

MUSIC IS A MISSION NOT A COMPETITION
got it from a friend and been here ever since bless

ll3949o49tp.gif

I searched via google

Casino and I were both students at UWI in da Bahamas,,, so he and a nother classmate introduce mi to di zone. Big up Casino.. Earl to di World