trus mi gorl affi hav curves but she cant be too much on the fat side but mi like fi ikno seh wen mi hold her mi can feel like sumone is there suh skinny girls need not apply cuz fi tell di truth mi feel seh if mi a clap a girl wa too skinny mi feel seh mi might break har but thats jus me to each his lol ;{D
mi once thought outer beauty was everything.. of course every mon like di beautiful and attractive ooman on their arms, but mi soon realized dat di beauty dat is ooman exists inna har heart.. how she mek har man feel like a King ()
som dat hav di outer beauty dey naah possess di inner n dis leads to unwanted stress...
so mi thought mi deserved to find a very rare ooman, one dat hav di inner AND outer beauty.. took much time, a few relationships.. but God blessed me with one...
if she tek car of har self, it no matta to me wha she look like pon di outside... but don't get it twisted - my lady is BANGIN!!! both inner and outer - beleive dat... ok i'm done