Topic: Ghetto Youths Rise - Vybz Kartel

Posts: 255

Ghetto Youths Rise - Vybz Kartel

INTRO
You no show the ghetto youths no love!
And a wonder why them shed the *lo**!

Seems like them life has been wasted
Its only *lo**, sweat, and tears they have tasted
And every day, the youths them face death
Ina' the garrison them bout' here me no see no smiling face yet!
The youths them frustrated
So them a show less love and more hatred
So nowadays, the gift of life no sacred
A pure mislead juvenile me see a run the place red!

CHORUS
Ghetto youths rise!
And realize, keep your eyes on the prize
Don't believe none of them lies!
Ghetto youths rise!
And realize when a ghetto youth dies a tear drops full up me eyes
[repeat]

VERSE 1
The garrison fi link up like coach them on train
No fire no more gun for them political campaign
STOP! Fight the turf war for corners and lane
And take heed to life teachings and what it contain
Then for vanity what's smaller than a sand grain
Man a cut the baby throat, shot out the old woman's brain!
Me nah sell out no matter how the journey hot
All when a five of we a share one dumpling ina the pot! Me stand FIRM!

CHORUS X2

VERSE2
No love nah spread!
Me see pure *lo**shed!
And me know thats not the way in which the youth was bred
"Me no take NO talk!"
That's what Omar said
Yesterday me recieve the call, Omar dead!
Him mother bawl, she bawl, she bawl, she bawl!
She hold her head
Hug up the body her blouse become the color red
Me nah go take no breath what God give unto men
Mi nah go make because of me, his pickney them no see him again. Me NAH do it!

Contacts : For Bookings Interviews Dubs Music Needs Exc.
Webpages:
www.nuclear876.com
www.myspace.com/nuclearmuzik
www.myspace.com/jamaicainaga
ja_ma_ic@yahoo.com
nuclear1876@yahoo.com
tantan1876@gmail.com
nuclearmusic876@gmail.com
Numbers:404-279-2208

Posts: 1736
so sick

http://farm4.static.flickr.com/3579/3285075731_86c0bf3f70_o.jpg
Posts: 8047
nice post

Posts: 1736
garrison?? in french plizzz!!

http://farm4.static.flickr.com/3579/3285075731_86c0bf3f70_o.jpg
Posts: 26023
maad