INTRO You no show the ghetto youths no love! And a wonder why them shed the *lo**!
Seems like them life has been wasted Its only *lo**, sweat, and tears they have tasted And every day, the youths them face death Ina' the garrison them bout' here me no see no smiling face yet! The youths them frustrated So them a show less love and more hatred So nowadays, the gift of life no sacred A pure mislead juvenile me see a run the place red!
CHORUS Ghetto youths rise! And realize, keep your eyes on the prize Don't believe none of them lies! Ghetto youths rise! And realize when a ghetto youth dies a tear drops full up me eyes [repeat]
VERSE 1 The garrison fi link up like coach them on train No fire no more gun for them political campaign STOP! Fight the turf war for corners and lane And take heed to life teachings and what it contain Then for vanity what's smaller than a sand grain Man a cut the baby throat, shot out the old woman's brain! Me nah sell out no matter how the journey hot All when a five of we a share one dumpling ina the pot! Me stand FIRM!
CHORUS X2
VERSE2 No love nah spread! Me see pure *lo**shed! And me know thats not the way in which the youth was bred "Me no take NO talk!" That's what Omar said Yesterday me recieve the call, Omar dead! Him mother bawl, she bawl, she bawl, she bawl! She hold her head Hug up the body her blouse become the color red Me nah go take no breath what God give unto men Mi nah go make because of me, his pickney them no see him again. Me NAH do it!