Topic: Kartel, Munga and Deva make peace!!!

Kartel, Munga and Deva make peace!!!

Kartel, Munga and Deva make peace
A wah dis mi a hear pon the road? Munga and Deva make peace already. No man, the people dem pon the website ah talk say Deva get a bundle a fist, but ah the two warrior dem get mash up inna the altercation, Munga mouth buss, Deva have a big swelling over him left eye, the man dem a real warrior but we love the peace. The music no need that right now. Dancehall to the world we say.

NEW UK VISA REGIME?
Wah dem people yah really a deal wid? Dem really no waan no Jamaicans innah dem country. According to a report yesterday in the Bloomberg News, one of the new proposals for Jamaicans to enter the UK is for families to post a cash bond for relatives who plan to visit. The money will ONLY be refunded when the relative returns home. Murdah!

KILLA NEW RANGE ROVER AH MAD DEM
How Bounty Killer ah roll out so diplomatic nowadays? The Warlord clear the white Range Rover now and him ah crash up people head. Him roll out wid it go over the last two weekends and the girl dem no stop mad over him cause the man just look like him money taller than a skyscraper. Warlord in the building!

Q45 HQ CLOSED FOR THE HOLIDAYS?
What is going on rounda Q45 HQ innah HWT? Mi caan get nobody on the phone. Dem closed fi the holidays?

DANIELLE-DANGEL CLASH?
Danielle and DAngel ah go buck up over Sean Kingston show, and the people dem a wonder if dem plan fi clash over the people dem show because Danielle come in like she have a pick fi DAngel. The two girls dem almost buck up face to face over Stone Love when mi see DAngel pull up inna the X5, and Danielle pull up in her MLK Benz SUV. How dem girls ya so hype?

DAngel issue a statement to Nikki Z still, saying she nah engage innah nuh verbal nor physical conflict wid Danielle, Spice nor anyone else.

BIG UP BABSY
Big up the Honourable Olivia 'Babsy' Grange, Minister of Information, Sports, Youth and Culture, who gave a short speech, and cut the cake with Father Wee Pow. Big up Father Pow, yu look fras ah the event like yu a beat crazy Hennessey the whole night. Big up Billy Slaughter, yu quick action save the Stone Love event. How Geefus so hype? The man change two time ah the anniversary. Big up Tony Matterhorn, yu play the most new tune over Mas Camp the other night. Big up Dozer wid the new convertible Benz.

If you violate, no meeting. Straight beating

** No Affiliations **
a weh dis ....a some 50 cent and game battle dis ...fight one day then the next day dem a hug up and beg fren ...a wha happen to dem now adays bad man yah

8xv6yp.gif

MY Net-Worth Make chicks wanna Network

MZJA GENERAL
well jamaicabwoy di man dem jus a hype. dem fi stop and kick it simple like di grung god. He r di one. Kool nuh babsy.

lol, ah sah, its amazing how they so-call wanna set example.

roro whey di hell a gwaan wid the UK, everyday dem come wid another thing

BLESS DI ARTIS DEM

big up addi, wen him talk no dog bark, am no lion roar, a him orchestrate dis

throwbaclogo4.jpg

hype = controversy = attention = audience = more money - who get's played? Everyone who buys into the whole thing...

Love and Respect
~Q
How come i don't see Sizzla dis'n Capleton or vice versa - because they depend on their "TALENT" to do their talking for them.. when you have to use gimmics or hype or dis'n another artist to get to the top - what does that say about your ART? Your Talent? Your gift?

nuff said..

Love and Respect
~Q
Now i wanna see Munga and Deva come together and produce the sell off hit they are both capable of doing.. a callabo is in order...

Love and Respect
~Q
"MZ XXC|u$!v3"
ah so di U.K. ah gwaan star

SO HOW KARTEL GET INNA DIS? DID Kartel dis munga to

Yeah I heard the UK Visa ting on the news yesterday afternoon and sadly it is not meant 4 Jamaicans only but all Black,White & Brown people from around the world,as long as you are not European or American...........

uno fi let peace reign , Badness nuh put dancehall nowhere !!!!

●●● $.Art Director .$ ●●●
no war thing......... Music thing

haha all who nuh cum fram now unno get f**k lol london 4 life mi seh london town

WOW

believe it or not mi nuh business bout the rest a dem. i miss deva!!! him lyrics dem did just different

I aLwAyS tElL tHe TrUtH eVeN wHeN i'M lYiNg

sweet!

sometimes we have a way fi bring up old news eeeeh