di bwoi a goat head man.alliance mus a f**k him fi him caa seh ntn diff.him a look pan it like alliance vs jop or empia or fagan. him nah pree di artis demself. JOP a my ting but yu nuh hear me a guh roun a slanda a nex groupthe current alliance in my opinion is f**kry. if yu wa ask me. di onli ppl in alliance is bounty movado n busy. cos di res a man dem can n dida do dem ting b4 di alliance f**kry and to date stil is. for a group o ppl u hardly hear any collabs. movado him like some wase man. tru him chuck aff inna gully wen di las man drive pas him corna. nuh even a look fi shoot up ntn enuh. jus a look fi go up manor park. start clal himself gully god to rass. wanda which god busy ago call himself next
Busy mi seh, a bare f**kry di teacha a sing lately, and a promote di gal dem fi bow.......addi a stray now, him meds a get currupt..........ALLIANCE FI lLIFE
how di man dem a mek addi look like a god so???.....like him untouchable.....kartel far from dem rarings deh, di likkle bleacha dont better dan busy, him jus a Dj likkle before busy....and di only person in J.O.P is aidonia. di rest a dem a loose man..and only kartel and deva bratt deh inna empire...black rhino want some more practise........KARTEL IS NOT BETTER THAN BUSY, AND NUFF A UNU SOON SEE IT FOR UNU SELF!!!!!!!