Intro... tru cash shi record its donia listen....i need to say i was drinkin hennessy and smoke weed today mi did a relax wid a gyal inna mi arm buss p*u**y it start bleed away but shi seh no stop...den dont stop...shi like it haard
Chorus... shi want it up inna belly shi want di cocky wen it tuff plus plus nuff nuff nuff position gyal tek a backshot...balance pon di cock top shi seh pleeeaze...it hot hot suh stop stop mi seh change position... up inna belly shi want di cocky wen it tuff plus plus nuff nuff nuff position gyal tek a backshot...balance pon di cock top shi seh pleeeaze...it hot hot stop stop....POSITION!!!
Verse 1... wen yuh cock har up buddy fi stiff a mi buddy mi use dat a whe mi use and lef p*u**y *lo**ily bruise gyal full a position like shi a study di pruse a muggy mi buse...style mi choose...nuh limit use yeh...tru mi cocky firm gyal p*u**y affi burn inna "S" jackie turn f**ks without latty fern and di f**k aguh hurt har belly like shi cook it wen di ackee burn
Chorus...
Bridge... position first mek we stand up and f**k cause we nah guh inna nuh bed gyal me want it...use mi cocky and a plant it and a slant it ay...den me jus mek she wine up slow pon my buddy head yeh yeh...me want it...use mi cocky and a plant it and a haunt it
Chorus...
Outro... tru cash shi record shi be ballin....shi be cryin out sssssssooo sick u kno its ai di di di di di di di donia giv har di pro's dick and wi doe lick nooooo...tek hot f**k gyal