INTRO Me wear blazer. me wear waistcoat More time me vest up in yah But a one suit a clothes nuh gal cant get me dress up innah
CHORUS Nuh gal cant gimme jacket me nah tek it.no gal cant gimme jacket me gone left it.yuh mussi crazy. if me black and she black me nuh want see nuh white baby.
1ST VERSE If is a next man pickney me nah accept it like awards at the v.m.a. Tell da B deh seh di teacha need a d.n.a. She live a hollywood but she never see l.a. And a me she want try on the jacket it nuh fit me Go start a raffle if yuh have something to give away A which gal go check di man wid baby pon di breast And him seh dont come here with it yuh have the wrong address
CHORUS
2ND VERSE She a dressmaker jacket designer She stitch wid her vagina nuh thread nuh so finer Me never know she cheap like goods from china But what a wicked whiner tick tock it like timer She get a brown baby Girl wid straight hair but the parents dem black Di man seh where is the resemblance She just tell him she did bleach out her face and cream out her hair when she pregnant