yow munga can lass yes dats if him doe kill himself firs. Him start di trouble an now him a tlk bout mek dem gwaan pree...damn p*u**y head patty rass boy...him fi relax an enjoy him fame an stop hype. Him is a charismatic artist still..everybodi love him an mi nuh mind di autotune it madd. Gwaan tru munga...
munga song dem decent but him a s**t without him auto tune......and stop talk bout artist follow munga, dem did a use it before munga bus,,,, kartel and busy....(MUNGA LAME)
First TIng Hail I King Kartel Addija Palmer And Going On Munga Not Gonna Survive Him Cannot NOt War Man Like Deva Who Have Lyrics And Not So Much The Lyrics But Im Have DI Gimmicks Fi Pull Di Crowd Wid Munga YESSSHHH YESSSSHH Nah Go Dweet U Seet So U Affi Ovastand That Portmore Empire Man Lyrical Aslong as dem Ave The Addi Di Emperor Of Di Empire Dem STR888
lol.. Jah know.. whey mi notice bout most a dem comment, di people dem nah consider all the factors... everybody a cuss di DJ bout autotune, dem stupid fi do dat, more time u affi fuse the thing to get something totally and unpredicatable, if we nuh do dat the music a go boring....
Yow onnu a talk bout who a guh kill who... Killa a my artiste, and a few Stings back WarHead tek it to him and the Docta and Ninja.. Suh onnu fi know sey its all about delivery.. suh a jus who bring dem 'A' game dat nite... and rite now Deva have a vibes and Gangsta hot like fiyah... suh a jus how dem do dem thing...
See it deh Deva get a mic kunk and a few straight right and a hard left, suh yuh know sey him streetz creds drop a bit... so dem things a factor inna di thing too... LoL boy mi a tell yuh...