Topic: The POWER Women have over Men....

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by

The POWER Women have over Men....

everyone have a point!

I ain't even guh lie p*u**y do carry some power...Cause Nuff Man deya outta road all dis deh family and friend......Ova Pussi....But Mi Nah Lie Mi Babymomma Posses some di powa weh some yute chat bout in yah....Cause Anytime she call and said come and get it...Mi fly out Mi Will Drop Everything..And Gone Go Get it...So It Set Up....

l_9c48aa680761423c864e232d68f40f75.jpg

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName
Yu zimmi "fyha", dem yute yah nuh hav nuh good oman, my oman nuh haffi call, she jus ring an hang up, an mi deh dey!..lmao

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

yeh mi uncle tallp mi respect wah u a seh cuz dem girl yah now a days think seh jus becuz dem ave di buff bay dem can tun man inna ediot

bullet bullet pum pum power
nice to meet a truth teller

GOT MY OWNNN
 Iwantdikey<3

just kno seh to get woman takes time and money
> woman=money X time
and fi me my time is money so
> woman=money X money
> woman=money2
But keep in mind money is the root of all evil
>money=evil
> so woman=(evil)^2
So woman=evil
But man a man so we no fear nothing na back nor run from evil we conquer that globally.
So woman fi get nuff f**k but......... cah f**k=love but thats a next equation

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

Di World iZ Mine...

MZJA SUPER DJ
You ladies have the drug that men are addicted to, what more is there to say?
Resistance is futile.

-- Edited by DJ Romeo at 14:21, 2007-12-14

tallp mi rate dah talk deh, rasta boy it soun like seh u join d panty govament

Nado Rankx -------    G         S         P
---------------------------------------------
OOOOOOOO so a dat a gwan
Watch yuh self

lol@STAIN BAP BAP

To how me see it there are 3 levels to how anybody have power over anybody in a relationship

Physical = Actual physical behavior. Meaning anything from physical abuse to withholding the pum pum to get your way (seriously, no pum pum is just as bad as a frying pan upside mi head. IMO, at least)

Chemical/emotional = The feelings of attraction/positive memories you associate with a certain individuak that can have a role in influencing your behavior concerning them

Mental = The use of mental strategies to "get your way"

Now I'm 6'4" 265 and I've never yet met the person who feel seh dem can control me physically so that is out of the question. Plus, mi nuh short a pum pum. More woman dan man pon di earth so nuff gal out deh want di buddy.

And mentally, fi mi mind sharp like razor blade so no gal cyah run mi head.

Only thing I can say though, is when two people just have that chemistry there is nothing you can do to stop it. Usually that's something that works both ways (at least in my experience) so I think certain people just have that magnetic pull towards each other both physically and otherwise.

Now when that pull is only coming from one side, that's where it becomes a "Power" issue...