alrite i kno dis is like mediazoneja.com taboo but I wah kno whe unu tink bout Jahkno.com. Someone on di site actually tol me to check out Jahkno but so far nothing too impressive.
JAH KNO >>> I BEEN ON THA SITE 4 ALL MOST 3 YEARS NOW & I JUS STARTed TO POST, & REPLY on der threads .? THE BEST SITE IS mediazone!!!! mediazone !!!!! the first{jah kno}site they had was better but it was not working to good.
DATS Y I NUH MINGLE MEDIAZONE GOOD FIMI ,SO 'JAHKNO' I NAH GO OVA DESSO LOL GET IT LOLLOL LOL MEDIA ZONE MI SAIDDDDDDDD BOY DIS HISSTEETH 'JAHKNO' THEN SIGH A BODY DAT FOUND >>
mediazone mi sey if yu want new tune it deh ya news in tha street it deh ya sexy girls dem deh ya (shevas, ksexy,crazypickney) kiss teeth y would i want to trade my bentley for a lada
ohh gosh at caloss lol wat away tallp have arguement bout lada an s**t lol yh baby boo u sexy too yh big up ksexy an crazy 1 too sexy ass girl(no homo )lol i love every1 in MEDIAZONE
Me Love Mediazone me naw lie.....it more understanding than JahKno i was on Jah kno for like two days and couldnt understand nuttin pon it....me affi give mediazone it prop nuff ratingz fi da site yah
Another thing..... Newbies jus come hear an start DL and have access to everything, Some even have the heart to make a request on the first post.......lol ONLY AT M.Z.J.A