BOUNTY KILLER GETS A HIT Higghhherrrrliiiiaaaannnnceee! See it de, dem can stop talk say Bounty Killer nuh mek no real hit song weh run the place from 2004, but now, mi look pon Stampede Street Vibes chart and see say the Killers Nutten Nuh Change de pon the chart at #13. This is him first hit since Bulletproof Vest late last year, which was the first since Its O.K on the Drop Leaf riddim in 2005. We love how the Killer ah represent, at least one good song a year, and even Angel love this song because she did a dance to it at British Link Up last year.
TROUBLE IN THE PINCHERS CAMP? Wah dis mi hear a gwaan between Pinchers and him son, Kemar a.k.a Junior Pinchers. The man dem stop link up like dem used to since the song Unfaithful Lover tek off, crazy radio play, write-up inna Sunday Gleaner and pure sitten sitten. People ah say Pinchers feel him son get too hype, and other people ah say is Pinchers jealous of him son, and dem even highlight a ting did go down over Kemar billias bandelero suit at Sumfest and ting. When people ask Kemar what a gwaan, all him a say is ah just love but sometime a man have to learn to stand on him own. Mi vex because the man dem coulda link up like Jimmy Riley and Tarrus Riley and gwaan lock the business but it nah happen. Dem need fi sort dem ting out.
NIKKI Z TAKING OVER Bwoy people, Nikki Z jus come and tek over the game, she a one of the hottest female MC/radio personality/VJ and a host of other titles. Har value jus catapult into another stratosphere. Anybody a book har haffi have deep pocket. Wah unnuh expect, unnuh haffi pay fi quality. New rhythm and ting, yuh ah go hard Nikki Z, mi hear a couple tracks and dem sound proper.
WHICH BIG MAN START FRET NOW See it de now, the ataclapse begins. Dem ah go release the tape. Ah this DYCR did a wait pon when him say Release the Tape, we ah go see who did a swing from chandelier now, and we ah find out which deejay de pon the tape and inna Peter King photo album . Too much artiste ah frolick inna Babylon and we come fi weed dem out. The RM Vaughn Facey order that the tapes and photo album seized at the property of the former Trade Ambassador must be released to defence lawyers representing Brown Man Pusey, the man accused of killing him.
Will we see DJ Whiteman on the tape? Which deejay de inna Peter King album ah pose up?
Killa nutten nuh change da out long time and it da a #13 long time now and i think it peak higher anyway did he also hav a hit last year in badman no friend fish so i think it would make 2 hit songs for 1 year, di 1 nikki a real celeb you hav a few real celebs in ja she a real 1 like she born 1