i think so cause they cum bfore i do and dem waterfall over my buddy. tru ting gyals love to try lock off sex if dem love it so much dem wouldnt be able to lock it off but wen dem lock it off we just haffi put in some extra work
woman luv it just as much as we do........man just luv when dem wood sink in di ting.....i find women love di overall experience......dem want kiss pon dem neck & ear......& i am much obliged 2 suck di nipples.......but me, talkin as a man....i like 2 get my rocks off....but i not gine have nuh girl laugh off ah me, so i put in extra work, such as deeper slower strokes etc., help prolong di process...even pick up gal & put it on her on staircase...tings like dat ensures the memory is everlasting, dat way when u touch dem a certain way years down the line, dem just get a shiver, and panty start get wet...well dat is just my thought on di situation
all i do is lick a girls p*u**y as much as i can and her asrehole til she gets all hot, then f*k her as then both me and her cum at the same time (or near abouts as she can reach orgasm lol) :)
my god eatin out di ass and p*ssy but the a** dats da extreme
^^^^ duhhhhh u dickhead the reason i said stop acting like top men, was cus every1 was saying "no top men dem lick de p*u**y etc etc"
PS. i once licked a girl's ass***le and it still had a bit of her s**t on it..........all i can is ummmmmmmmmmmmmmmmmmmm was tasty :)
wtffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasty nasty YOW DIS f*kKER NEED SOME PSYCHIATRIC HELP BOUT SHIT TASTY, YOW BOY U 2 BLO*o*dcLAW NASTY