Topic: "Bounty caan survive unless him and ah next artiste ah trace" Ninjaman

"Bounty caan survive unless him and ah next artiste ah trace" Ninjaman

Deejay Bounty Killer a.k.a The Warlord and the Don Gorgon, Ninjaman are in a war of words over a controversial diss song voiced by Bounty Killer that disses Ninjamans wife.

BountyKillerWeb.jpgRemember say Bounty Killer go Sting and say fk the gigolo and kill the ho, and a gigolo is a man, so how him fi do tune and say me a marry go-go? From she inna existence, my wife nuh inna dem tings deh, she work at Beaches Boscobel, she is a respectable woman, a lady, because it tek a lady fi mek me have respect and manners, he said.

Look at the type of woman that Bounty get involved with, the sort of woman and when him and dem lef, dem walk and chat what and what dem do wid him inna the bedroom and him waan come talk bout my wife? an irate-sounding Ninjaman sed.

Ninjaman dismissed the Killers arguments as bad-minded and suggested they were indicative of just how desperate Bounty Killer was to get a hype.

A snippet of the lyrics to Bounty Killers diss song go:
Ninja man that's you
Nuh mek up nothing bout me that you don't know
Which big artiste sex donkey and ho
Sniff a bag a coke and don't turn up for stage show
Naah have nuh real gal and affi married gogo?
Yuh nuh deh pon my level Ninja man yuh too low

Ninja Man you done,
From the first day yuh give Adams yuh gun,
Nuh worry bout me and Angel and bun,
Watch it mek mi rub out di coke head fi fun

Bounty caan survive unless him and ah next artiste ah trace, and right now, him and Beenie water down, him and Kartel try do a ting, and now, ah me him a pick pon, and ah talk bout who tek taxi and who tek coke. Bounty can feed me? Him no expensive like mewhen me a buy, mi no ask price, mi just order and pay, he said.
Me and him no inna the same class, if him want a war, him need fi take it to the stage, me ah lyrics box on stage, me caan bother with this long drawn out tracing fi one year, me ah try teach the people dem a different thing, ah me and Shaggy a work, and now we ah try get Super Cat and Shabba fi come inna the ting, mi no have no time fi Bounty Killer, he said.

Ninjaman also took a potshot at the Killers oral activities.

Even when me a smoke coke, mi neva outta road careless yet. Mi a 41 years old and yuh neva hear no girl a call me bowcat, him ah lickle pickney to me and fi him call up inna bowing argument and the girl dem a call up dem name afta dem lef. I am not going to lower my prestige and mix up wid dem little non-progressive element. Bounty Killer need fi find love and happiness, he said.

Ninjaman has also crafted a reply to Bounty Killers hard-hitting tirade. Check out the response of the Ninja where he calls out Bounty Killer as the cowardest ting.

See di killer de, weh Ninja Man nuh bother waan kill
D'Angel left you because you can pay di r**s bill
The world know say you mentally ill
Gas a kill yuh and yuh owe pon di apartment still
All now yuh house caan done pon di hill
Mavado nah go dead so yuh naah guh get nuh will

During last weekends The Occasion III stage show, Ninja Man deejayed the song in response to the Bounty Killer song. He asked the selectors to play the Killers song and then replied to it, deejaying "see de Killa deh whe me no badda waan kill/Angel lef yu tru yu cyaan pay de p...y bill."

Efforts to get a comment from Bounty Killer proved futile.

Earlier in his career, Bounty Killer had acknowledged Ninjaman as his father because of the deejays track record for killing deejays in verbal combat during the annual Sting concerts. However, in the runup to Sting 2002, the two became enemies and Vybz Kartel, Killas protégé at the time, rose to challenge Ninjaman. The result was the debacle of Sting 2002 where Vybz Kartel physically assaulted Ninjaman and the shockwaves threatened to halt the year-end concert forever.

In the aftermath of Sting 2002, Ninjaman and Bounty Killer failed to reach a consensus and during a famous interview Killer stated that the friendship (with Ninjaman) had an end-ship.

MZ VIP

wapn to some coke head wid a likke hype, killa mash down dat anyday, di bowas ting a lie dem a tell pon mi Dj. BUUNNNGG BAANNGG!

-- Edited by CALOSS at 06:38, 2007-05-23

giggle.gif Well, honestly, since of late, Bounty Killa song them is basically about someone else in the industry. ( i think, dont quote me)

MZ VIP

RE: "Bounty caan survive unless him and ah next artiste ah trace" Ninjaman

Crazypickney wrote:

giggle.gif Well, honestly, since of late, Bounty Killa song them is basically about someone else in the industry. ( i think, dont quote me)

no crazy star, a just tru him gots to defen him status, so any little punk try tek him stripe he gots to are trample dem.

laughing.gif but aint he the one starting it?

MZ VIP
no no ,some lickle non-sense rumor start up a some ediot upcoming dj are going to get brite an violate.So he has gots to confront it.

CALOSS wrote:

no no ,some lickle non-sense rumor start up a some ediot upcoming dj are going to get brite an violate.So he has gots to confront it.

Dont know why i find that funny but i do.hmmhmmhmmhmm

*** Real women have Curves***

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName

A true ninja a talk,lmao.gif yu neva hear a woman a call him bowas yet,bounty a ediaat.

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

the music ting getting too far out of hand, it shud be bout music not people personal life.

yo, all mi kno a seh bounty look like him kiss below the waiste or soo much gyal wudn deh seh so

bulldog wrote:

yo, all mi kno a seh bounty look like him kiss below the waiste or soo much gyal wudn deh seh so

Maybe he likes to kiss his woman's inner thighs, stuff like that drives a woman crazy u know, and maybe he is one of those men who likes to plz his woman.

booty wrote:
Maybe he likes to kiss his woman's inner thighs, stuff like that drives a woman crazy u know, and maybe he is one of those men who likes to plz his woman.

biggrin biggrin biggrin Start run for cover! You know how these men are in here!

who deh waste them time suck wen dem can f**k

booty wrote:

bulldog wrote:

bm

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

What are u doing buddy?

bulldog wrote:

who deh waste them time suck wen dem can f**k

Well u know what they say, to each his own and what happens behind close doors should not be anybody's business.

MZ VIP
that sayin go fi Canada, not Jamaica.lcPROTEC

Lawd gad....booty start wid har eediat bizniz agen....jah kno iyah ctBANN

-- Edited by ghettoyute at 02:27, 2007-05-25

-- Edited by ghettoyute at 02:28, 2007-05-25

How is that stupid ghetto, if you want to do something with ur woman behind closed doors do u think it should be the nation's biznizz?

CALOSS wrote:

that sayin go fi Canada, not Jamaica.lcPROTEC

So you would have no problem if everything u did in the privacy of ur home or whatnot is broadcast to the public?