booty, booty, booty, booty, booty,hmmmmm u seem to luv di hot seat. u always a try go roun our ting,lol but bless up uself still. And dancehall is very competitive and killa know how fi survive so we affi giv him his props, and some a di tings ninja man say mek sense too, BUT BEENIE IS DI KING, yah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lol negitive news a killa news killa luv tracy and all these tings but a monster frack and cokeman a come in news a mek story not killa 1st but di 90's crew and the 1 time don gargon anyway i aint blind i see say some ppl a look attenting fi buss back in di business cokeman say him go show and tell tell tell the selector fi play killa tune so him can kill killa which was Not there now u tell me who a waste man and a next ting killa said he is the warlord so how it surprise ppl say him luv war and clash he even said di coke head a him fadda cause him luv clash like him, killa dem a fight u from 92 till now dont kno no other artist get a bigger fight year after year after year but u live on Alliance at dem