Ace deejay Bounty Killer gave his former protégé a serious tongue-lashing last week Thursday at the Asylum nightclub in New Kingston. “Every Palmer is ah bl--dc---h informer,” he declared immediately.
The crowd almost lost its collective mind and the air was immediately alive with a forest of hand gun salutes, flickering lighters and frenzied forwards. As the tumult died down, the Killer blazed on.
“How him fi switch and par wid the fish? Him violate and disrespect him real friends dem,” an outraged Bounty Killer said.
The Asylum selectors attempted to play a slamming rhythm for the deejay to spit a few rhymes but he was not in the mood to perform, he was in speech mode that night.
“Mi no come fi deejay, mi come fi tell oonu mi mind!”.
"Mi come fi straighten out some b----c---- bwoy weh lean, how yuh fi tek side with Fisheenie when yuh come to me and beg me when yu ah bl---dc---h suffer over Portmore, b--tybwoy?" Killer said.
However, by that time, the object of his anger, Vybz Kartel had already left the building. Earlier, Kartel a.k.a Addi the Teacha had deejayed a couple of girl tunes, and got a favourable response from the crowd.
Pussy hole bounty nuh get mi cross u nuh dnt dis my fuking dj cos at 1 point u dida beg sumbady fi help u 2 suh is all in da game suck pussy bwoy ur talking about he sell u out listen " sell out which dads how dads fi get sell out how dem ah dads an nyaming michelle out fiem bow tongue soon fell out".I swear bounty ur jus sum bad minded piece a s**t dat needs 2 b flushed man lol
yow. bounty a di king and di boss. how yuh fi talk bout bounty badmind when him a di only artist weh bus so much odda big artist. fisheenie a id real fisheenie. mean and badmind and snake unda grass yuh nuh know dat?
utter bomboclaat fukry!!!yu wa no hu buss kartel??? DON CORLEON! da bredda deh buss kartel nuh batty bwoi bounty.bounty is a badminded p*u**yole.buss utes n den wa ? if di utes a get bigga dan him him drag dem down!him bad mind dem!dats bounty killa fi yu.bounty bounty buss kartel nuh seh dem s**t deh.
fank u skengdon oi manz betta stop chatting s**t bout ma dj u kno i swear down cos ima get pissed wen it cums onto kartel ratings ya kartel an i bet seh bounty waah kartel bacq inna di alliance dats y him ah gwaan suh cos it bun him seh kartel push out pon him own di alliance is nutten wid out kartel memba dat c kartel move on deh him have him own ting now empiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiire y bounty caah move on dat means bounty is a fish cos him ah watch kartel lol bounty relax yuself man chill yu balls an dnt fall lol
De BWOY BOUNTY A BIGG BIGGG COWARD.....UNNUH NUH NOTICE SEH IS WEN KARTEL ALWAYS NOT IN THE VENUE HIM TALK HIM s**t!!!!!!HIM ANNO BADMAN...HIM FRAID A KARTEL ME KNOW THAT FOR SURE....ADDII A DE DADDY A WA DE f**k DO DEM....KILLA U DE BOSS BUT U CANT VIOLATE THE BOSS SUH...U MAD!!!!!*PORTMORE EMPIRE FI LIFE!!!*
PPL unnuh notice almost every body weh par wid bounty Leave afta awhile, why? when u a get big bounty still waan control u life, want tell u wah u can and cannot do an dat nuh work wid every man, same ting wid sham look how dem did tick and fall out eventually. Him tink cause him help a man a man indebted to him if life, mi nuh seh a man nuffi memba who buss/help him but at the end of the day its a business and not all situation can be dealt wit in the same manner my forcing u to pic sides in the music business.... Wat a kill bounty di talented dj nuh deh inna him crew no more.
If you realize everyone that bounty is alleged to buss started out writting tunes for him.. and after them build up them own fan base and have to focus on ther own career bounty start act like a b*t*h...
Phuck bounty and him badmind ways.. kartel deejay bare tune and u deejay bare chat and run off ur mouth, concentrate pon music and stop concentrate pon how di man nah write nuh more tune fi u.. u jus a move badmind and a move like seh man nuffi live large like odda people..nuh know how u stay so.. which deejay bad like kartel inna ja? u not even close to him, di man lyrical and u flop. so wah?
lol u ask which dj inna jamaica is close to kartel lyrically?mus donia :) next to kartel donia have di lyrics n style pat! di onli prob donia have more time is dat him naa ride di riddim good.but odawise him a di boss
donia wicked to yes .. donia and kartel,, why u think a dem a par now.. kartel know seh donia have it.. but donia need fi sort out himself and stop hype up so, him need fi settle, a steven alone him can count on now, him and skatta,and don corleon nah chat so who else him fi guh to wid mad vibes and skillz...need fi sort out himself man and start write tune wid pen on paper..
yow please dont bring no f...ry bout ya killa and kartel know what a gwaan lef dem mek dem do them ting a music we a pree so rate dem or dont rate them a music alone shall live leave out di personal ting bless. but killa a di big man still
I DONT UNDERSTAND BOUNTY KILLER HE IS NARROW MINDED FOR A BIG DJ TO BE TALKING LIKE THAT IS A DISGRACE THAT WHY DANCEHALL MUSIC CANT REACH WHERE IT IS SUPPOSE TO REACH LEAVE KARTEL AND BEENIE MAN AND BABY CHAM AND FOCUS ON YOUR DIEING CAREER
no tek to heart ting lol but some man just type a ting because dem support a certain artist an dont rate di killa but true mi defend di gladiator mi tek it to heart no way infamous check your post an yu si reasoning from di heart lol
Mi heart colda dan icecream.....| a kartel mi seh |....."Bounty betta Watch weh him Walk him coulda Vanish inna di NIGHT , Him Marrow ago Fly wey like a Tourist pon a FLIGHT, him nah go dead by accident, him head ago bussup fi SPITE, how di f**k him fi si Infared an think a PEPALIGHT"......di teacha