I and sensi are the perfect combination
Red sensi mi build a foundation

Gimme me sensi gimme mi sensi gimme mi sensiminia
A sensi mi a lova mi no want another??
Wi need sensi sensi deh yah for me
Mi and sensi stick togheter a mi no want another??
Gimme me sensiminia, sensiminia

Me need me sensi ina the morning time
When sensi around the sun always a shine
If sensi no deh me nah feel fine
Me no haffi do no tings a sensi deh pon mi mind
Sensi me love and sensi mi admire
Sensi rock me world and sensi me inspire
Sensiminia me require Victoria or Marijane cyaan get me higer

Sensi a di healing of the nation
sensi good feeling meditation
I and sensi are the perfect combination
Me and sensi we build a foundation

A sensi mi a lova mi no want another??
When I need sensi sensi deh yah for me
Mi and sensi stick togheter a mi no want another??
Gimme me sensiminia, sensiminia

You know say sensi a my lova and sensi a my friend
You know seh di tour a we cyan nend yu know
???? , dash it out

Internal Rhyme

September 7, 2010
Started By GangstaGentleman4 Comments
I've got a motivation for the propogation of my religion
I found my station in life 
The foundation of my mission
Incarcaration for the nation that promotes racial segregation
We come to a junction in life but it is only a mental figmentation 
Words spew from their mouths as verbal lacerations 
I have a goal to strive for in my future a family vision
The world as it is unfit for habitation 
Destruction is the conclusion based on higher powers jurisdiction 
The selection of that congress for the way that we've been living 
We fight to strive for we can see emancipation 
Death the end to life is our only portion
The section that we fear due to our perfect imperfection
Our eyes they can't see clear for they are blinded by perversion
But once they opened wide we will require a soul seeking excursion
The revelation of our time has made it's reservation
Just wait for life to throw you out don't throw in your resignation 
Your suicidal intentions will lead only to damnation
That alone should want to keep you in your physical concentration 
There is only one way out there will be no compensation
So while a you are around try to build family relation
Strive not only for yourself but for your peoples gratification
For that way you will find you have their adoration 
This verbal accusation has now reached it's peak position
Heed my words carefully for this is the conclusion

Overdose the creation of the father who has no lyrical inhibition

How he took away my pride

September 16, 2010
Started By xiah14 Comments

biggrinI fell in love with a man,
I was so blind
I loved his eyes and ears even his sexy ass mouth
We laughed and played, he took me away
Showed me places and things and all materials things.

This man I loved was so unreal
I'd sometimes pinch myself to make sure it wasn't a dream
I gave him loving, he gave back loving.
I told him everything,
He was so mysterious and lord know's that turned me on.
I often fantasized about his big brown eyes and the way his nose crinkled 
when he smiled. 

This man i loved so much
So much I say
Loved me and leaved me,
and thats when I found out he was gay! no

DA'VILLE-WINE U A WINE(lyrics)

October 2, 2010
Started By cescojam0 Comments
Wine fi me baby
Slow wine fi me baby
No need to hurry

Hook:
Sexy lady dancing on the dance floor(Watch di gal dem a wine)
Girl you know I really wanna jamming with you(Look pon di gal dem)
Hey

Girl you pretty nuh mmm  b*m**oc**t
Gal yuh sexy nuh hell
Every man see you dem shuttin up mmm b*m**oklaat
Have dem unda yuh spell

Girl I see you dancing on the dance floor
Girl you know I really wanna jammin with you ooooh

Gal yuh sexy nuh hell
Have dem unda yuh spell hey

Wine, you a wine
Wine, you a wine all nighta
Hey
Wine you a wine you a wine you a wine
Cah you waistline likkle and tighta
Wine, you a wine
Wine, you a wine  all nighta
Hey

Me know you cyan fast winin from now till a morning
But mi a beg yuh girl slow down di engine
Take yuh time take yuh time take yuh time take yuh time
No need to hurry

Take yuh time take yuh time
Baby take yuh time
Baby take it easy
Girl a you blow mi mind
No need to hurry
Hey

Wine, you a wine
Hey
Wine, you a wine
Hey

Hook:
Sexy lady dancing on the dance floor(Watch di gal dem a wine)
Girl you know I really wanna jamming with you(Look pon di gal dem)
Hey

Gal yuh sexy nuh hell
Have dem unda yuh spell

Girl I see you dancing on the dance floor
Girl you know I really wanna jammin with you ooooh

Gal yuh sexy nuh hell
Have dem unda yuh spell hey

Wine, you a wine
Hey
Wine, you a wine
Hey

Baby take yuh time
Baby take it easy
Girl a you blow mi mind
No need to hurry
Hey

Wine, you a wine
Hey
Wine, you a wine
Hey

FAMBO FEAT. UNGA-THIS LIFE(lyrics)

October 2, 2010
I gotta take a pull for this one
My life, Unga
I'm gonna tell yuh a true story(yeah)

People say they care but dem neva yet there
So many have but dem neva yet share
Strive for yuh goal and dont be scared
Remember the days when I live no where
Lord spare my life and give me streingh
So I can feed my kids and team
I ?? when my baby mother F***er was cheating
I was so innocent

Life, this life
The life dat we living the people we meet
In this life (I love this life yeh), this life
Cherish the moment the love when mi token
This life (Live it up,i love this life, I live this life)
The life that we living the people we meet
In this life
I love this life I live this life I live it right yeah

Show business is the greatest business I know
Seem so many artist come and go
People act talk what they dont know
Same old ?? and di same old ??
Life is like a forward that let it go
Mi know wey for while now a masta mi flow
Many girls that play mi never ??
Now pay to come and see my show

Life, this life
In this life (I love this life yeh), this life(I love it)
Cherish the moment the love when mi token
This life

Verse 2: Unga
Yeah yeah
Some people not there when you hurted
So love the ones who always are there
Cause when your darkness turns a light
Fakers will be coming yeah
Because of your success in life

What you put in is what you get
Fight for my life *la*hd tears and sweat
Too think sure is life and death
People dont understand yet
I live my life without regrets
I put the lord in all my steps
So watch yuh fi di wicked evil badmine people and the trap they set

Life, this life
In this life (I love this life yeh), this life(Live it up)
Cherish the moment the love when it token
This life

I love the life, I love the life
I love this life

I OCTANE-*la*hD SHED(lyrics)

October 2, 2010
hey see dat
Hey Don

Bakklefield and borderlines
Let mi lose my friends, hey
But I gwaan lack a reverence
I nah lose ???
Woohhh
Bakklefield and borderlines
Let mi lose my friends
Hey
Yo me bredda dem
Mi sister dem woooy yeah

*la*hdshed, it's a *la*hdshed it's a
Hey nuff a slew and wont go heaven
Woyy
Spread nuh love amongst dem bredrins
Tell mi where it hated
Hey nuff a slew and gwaan go heaven
Woyy
Tell mi where it hated

I see friends a kill friends
Weh share out a one plate, a chat through zinc fence
Mi know before mi buss,and now I buss
I nuh need nuh new friends
What a rest side I nuh need a new ends  noo
Watch you friends weh you smoke wid
Jah Vinci dem tell you seh
Dem same man will take yuh weh
Dem claim seh dem with you dem nuh with you dem will make you dead
So be careful how you spread your bed

Woyy
Tell mi where it hated
Hey nuff a kill and wont go heaven
Woyy
Tell mi where it hated

Dem will kill you and speak pon yuh body,yo
Trigga pop off yuh heart like is a dolly
Owna friend waan flick you duppy mad to taggy
Heartless seh dem a troddy
Hey touchy
Dem yah friend a nuh real
That's why wi chant courageous pon di earth mi refill yeah
Stand firm mi ?? wi shield
Fi slew pagans cah wi nah give in

Woyy
Tell mi where it hated
Woyy
Tell mi where it hated

Verse 3:
Cause dem quick fi inflict moods
This a nuh laugh like milks and bulls
I yah tell yuh friends so yuh adore from infant school
A ??
em quick fi inflict moods
This a nuh laugh like milks and bulls
I yah tell yuh friends so yuh adore from infant school
A ??

Woyy
Tell mi where it hated
Woyy
Tell mi where it hated

AIDONIA-BAD PEOPLE(lyrics)

September 12, 2010
Started By cescojam4 Comments
Lord evil
None smile,Nah laugh
Yo bad people deh ya move move move
Some bwoy have di tuffest set a talk
But a coward dem
So

Gangsta nah par wid soft talk
A bwoy weh love talk talk
So bwoy nah mi nuh dark mark
And a gwaan like dem a dark heart
Dem talk for wi see chance
Fi di ???  di soft
Hard ears as to dem jaw part
Ears ring like car po po
Wi nuh parrin' no informer no no no no noo
Wi nuh run from siren woooa wooaah wahh wahhh wahh wahh
If gangsta drop a jail nuh tek nuh talk from no warda
Real gangstas skallawah
Leff people a hollaaa

So when we touch di street
When we touch di street
Have it and we tuck it neat people nuh fi see it
Real bad people a walk
A just real bad people a par
When we touch di street
Real bad people a walk
Tell dem real bad people a par

Bad people mi parrin
Mi nuh parrin man weh dem a weak
Parrin' man weh nuh play with people, ???
Anyweh di phone deh mi cuff it
Nuh run let mi fren like athlete
Nah dweet
Cah mi no born like Usain Bolt with no fast feet
Yeah 7.6 too thin dem sharp like shock it
When yuh hear man a talk bout ting a beat and a belt nor pickney mi start beat
Rapid up dem aks it
Do nuh chat nice unno talk speed
All way shub out wid supm mi nuh plan fi run like nuh car thief

So when we touch di street
When we touch di street
Real bad people a walk
A just real bad people a par
When we touch di street
Real bad people a walk
Real bad people a par

Outro:
Some bwoy have di tuffest set a talk,di tuffest set, di tuffest set a talk
Some bwoy have di tuffest set a talk
But a coward dem
So

CE'CILE-LET HER GO(lyrics)

October 1, 2010
Started By cescojam3 Comments
She dont,deserve you bwoy
You need a girl like me
In your life

She say, she loves you
I dont believe it
She just love what you do heyyy
She wont leavin'
But she's not in love with you
She's just caught wid your crew ayy ayy

But baby if you were my man
I'll give you everyting
Show you how a real woman treat a man
You would be like nothing
Seh baby if you were my man
You would be comfortable
Inna yuh own house you wouldnt miserable
She nah hold up yuh head

Let her go,let her go
I can give you everyting you need and more
If you want ??? she life
If you want a positive addition to yuh life
Baby Let her go,let her go
I can movin today brand new tomorrow
Let her go,let her go,let her go

Yeah
Seh you deserve a girl to hold it down, be around, mek you wear a crown yeah
And you deserve a girl to treat yuh good, know yuh moods Baby you know you do yeah
So why you saddlin for less
You give her everyting but she nah give you the best
If it's only stress to fight what's next baby
Let it go, no regrets

Let her go,let her go
If you want ??? she life

Verse 3:
Yeah yeah
And she'll be playin
Would man she have a she nuh want I got to saying
All gwaan move over damn mi staying
Not Going nowhere too late fi all yuh pray
Shoulda know fi treat yuh man now him move on, and it nah changin
You cyan delay it
You neva know what you had and now it's fade
You waan fi change it
You waan rearrange it noo
You waan fi try again but it nah ?? it

Let her go,let her go
If you want ??? she life

She cry, she cry, she cryyy, she cry and cry
She cry, she cry, yeah she cry(encore)

Tell me why
Yuh thump har inna har face
Lick her wid di hammer
Mi know you wouldnt want nobody do dat to your madda
Why yuh thump har inna har face
Kick her down di stairs
Mi know seh fi yuh daughta dem, mi know you want di best
So why
Lick her wid di hammer
Kick her down di stairs

Treat dem royal
Every woman is a queen
If you eva love a woman you know what I mean
So pure and divine yeah she fulfill mi dream
So mi and har together mek a perfect team but,
Some a dem will try stress you
Dem will do, everything just fi test yuh
But a you fi be wise and hold di faith
Dont mek di police come arrest you

Lick her wid di hammer
Kick her dung di stairs
So why
Lick her wid di hammer
Kick her down di stairs

Mi love di woman, so mi give dem the best ting,
Nuff, love and caressing
Nah send dem a nah doctor fi nuh dressing
Cover dem with sheet when dem resting
Give dem love(love)
Mek dem free, mek dem fly like a dove
Mi haffi keep dem nooww
Cah some bwoy nah treat dem enough

So why
Lick her wid di hammer
Kick her dung di stairs
Mi know you wouldnt  mm yeah
Lick her wid di hammer
Mi know seh fi yuh madda yes you wouldnt want
Kick her down di stairs
Tell mi, tell mi why

POPCAAN-FAKE FRIEND(lyrics)

October 1, 2010
Yo Russian
Ayyy Ah popcaann
Some boy a chatty mouth yeahh

Hear mi now Pimpin
A pit dem waan si wi singin
Notnice, careful a who yuh linkin'
Hey

We used to roll in the scheme
Everything mi have, mi used to gi him
All a this comin like is a dream
Neva know a snitch deh pon di team
Reserve when you pass wid di ting
Mi si di gold round deh you laugh and a creep
Mi neva know, him woulda do mi some like dat
Jah kno mi last to di ting

To how di blue suit knock pon mi door
Mi know seh you tell 'em supm, yeah
You swear blind pon yuh fambily life
Seh you neva tell 'em nuttn

Hook:
Youth, mi nah go, forgive u, fi weh you do
Mi nah dweet
You just a talk up, you likkle mouth so chatty ??

Mi realize yuh a fake friend
Fake friend inna di camp, is a fake friend yuh be
Yo is a fake friend
Fake friend inna di camp, you nuh know nuttn bout family
Bwoy yuh is a fake friend
Yo is a fake friend,fake friend inna di camp
Bwoy nuh badda try penny mi

Tell mi how
Dem know seh wi par pon di feel
A must someone from di ?? mi a squeel
You cyan eva si mi shoes back again bwoy, much less si di heel
Every thugs weh go through this know how mi feel
Some bwoy weh a talk nuh fi hurt mi fi real
Dem waan sell out Laing and Mad Dawg fi yuh ???

Hook:
Mi nah go, forgive u, fi weh you do
Mi nah dweet
You just a talk up, you likkle mouth so chatty ??

Mi realize yuh a fake friend
Yo is a fake friend
Fake friend inna di camp, you nuh know nuttn bout family
Bwoy yuh is a fake friend
Yo is a fake friend,fake friend inna di camp
Bwoy nuh badda try penny mi
http://www.mediafire.com/?aa4xx77w7ahhh81 yeah yeah mi did a post . cp

RAJA PEDZ U FEW RUDE

August 10, 2010
Started By Raja Pedz12 Comments
well it started off with my phone ringing
we both got our bb so i asked her for her pin
b4 u knew  it we began 2 ping
on the first date she asked me if i could sing 
i told here no but sex is something  am trying 
to find soem 1 that i could pin
 in the bed while we do soem love making
she smiled when i said that so i know i am  in 
like a casino that does gaming
 she  have me wourried a bit 
even though she looks very fit
i didnt take here to dinner for a 1 night fling 
but if she dash it out i will be surely catching
imageing me just come fe know dis girl!!! 
ahhii say i tell u bout the ladies of dis world!! 
dem not even a make the man dem do no fishing
dem a look the man dem all onlien all the way from farring
any ways back to the part bout the F***ing
she tell me say she love backas  and fe ride it 
pitty she no knwo say me love fe stab it
make she ball an ram it
till she crawl and vomit
but me nahh do r that
she goodly fear me  afta dat
and is a catty wa ****y fat
so u knwo say is  not a 1 time thing dat
hmmmm i wonder if she woulda ben ovva make me lif up r frack
u knwo wa pedz  stop
u 2 rude  u wa spray wid soem bopp
but me still wa put are name pon me plaque

THE PROMISE LAND COMES TO MIND WHEN THE MEMORY LAPS EEN PUT A SMILE ON THE FACE A MAXINE
ITS NOT A MOVIE WEH U DROP SCENE....FI GUH TO THE PROMISE LAND WE NUH NEED NUH VACCINE

BRUCE NUH EXIST...TAX FREE PON DA NO FEES YAH
THE PROMISE LAND NUH NEED PASSPORT OR VISA

PROMISE LAND IS NEAR THAN U THINK FOR A STORY ITS INNA NEXT CHAPTER
WE GONG TO THE PROMISE LAND...NADD GUH CUBA FIC CHECK NUH EYE DOCTA

THE PROMISE LAND IS FAR FROM THE WHORE HOUSE WHERE THE SEX SITS
PROMISE LAND IS NOT ASYLUM OR QUAD WHERE THE ENTRANCE AND EXITS EXISTS

PASTOR NUH KNOW THE PROMISE LAND...HIM TOO BUSY A IDLE
PROMISE LAND IS FAR MORE THAN A KING JAMES BIBLE

PROMISE LAND SEPERATES ALL THINGS THAT EVIL AND GOOD APART
JUST CLOSE UR EYES FOOL....THE PROMISE LAND IS IN YOUR HEART

GINJAH-MISERABLE WIFE(lyrics)

September 29, 2010
Oh ohhh
Oh ohhhhh

A miserable wife
Is the worst ting inna man's life
I'm thinking twice
Above going on tonite
A miserable wife
I'm thinking twice
Above going on tonite

Cyan take the more attempt
?? I dont need my skin
Every turn mi turn every spend wi spend
It's not conforting her
She dont pleasin
Not even for a day
She fi get seh a mi di man
Who sing neva lost my way

Why you actin so crazy
Live my life in dismay
I'm a real type of man
Don't do anything a woman say
If I did I love you
I would who say I do
I used to think that nothing in this world
Come between me and you yeah

A miserable wife
I'm thinking twice
Above going on tonite
A miserable wife
I'm thinking twice
Above going on tonite

She keep on stressing me
Day in and day out
She keep on accusing me
For things a nuh letting' about
Girl what you want from me
What you want me to do
Would you feel better
If I end up outta Bellevue
Roses are red, violets are blue
Why dont you believe me
when I said that I love you

A miserable wife
I'm thinking twice
Above going on tonite
A miserable wife
I'm thinking twice
Above going on tonite

Cyan take the more attempt
?? I dont need my skin
Every turn mi turn every spend wi spend
It's not conforting her
She dont pleasin
Not even for a day
She fi get seh a mi di man
Who sing neva lost my way

Why you actin so crazy
Live my life in dismay
I'm a real type of man
Don't do anything a woman say
If I did I love you
I would who say I do
I used to think that nothing in this world
Come between me and you yeah

SINGER JAH-RIGHT ON TIME(lyrics)

September 29, 2010
When yuh bless yuh bless
Yuh dont have to guess
Bad mind make dem stress
A straight to di top wi a press
When yuh bless yuh bless
Yuh dont have to guess
Bad mind make dem stress

Right on time
I was right on time
Right on time I was right on time
Nuff a dem a sleep like a train offa line
Long dem a seek and dem cyaan find
Right on time
I was right on time

No time to gaze
No minute to waste
Jah goodness and grace
?? mi see Selassie I face
Forward mi going and mi nah turn back
Not a minute fi waste half a di clock
Keep dem with everything wah me got
Selassie I sound no dem cyaan stop

Right on time
I was right on time
Right on time
I was right on time

Me find it me find it
A long dem a search and dem cyan find it
Dem a make bad wish
But Jah keepin' us very strong and fit
The strenght in me keep I moving free
Some a move too slow
Fi make it this here I yah move on above

Right on time
I was right on time
Right on time
I was right on time

When yuh bless yuh bless
Yuh dont have to guess
Bad mind make dem stress
When yuh bless yuh bless
Yuh dont have to guess
Bad mind make dem stress

SHANZ-LOVE U(lyrics)

September 27, 2010
My baby
Its your lady
And you know that I love you,youuuu
Oh boy

I had to write this song to let you know
I love you
I have to let you know how I feel
Is so true
Oh baby when we kiss
Your love so tender
Makes me blue whenever I'm loving you yeh
And when you touch my face
You lingering embrace its true
Oh what would I do without you, that's you

I'm in love with youuuu boy
That's why

Oh baby when you left
Oh yes I wept
But then you come back to me, you one day at a time when do this carefully
I know without your love
My heart it breaks
Then ache is not a risk
That I wanna take
Oh boy I see you in my future
Cause babyyy, you are my world
This nuh one smart ???

That's why I'm caught up in you
That's why

That's why

Verse 3:
Baby you're my future
I Loooooveeee youuuuu
I dont know just what I  without you boy

Oh baby when we kiss
Your love so tender
Makes me blue whenever I'm loving you yeh
And when you touch my face
You lingering embrace its true
Oh what would I do without you, that's why

that's why

Say you love me too
Oh baby
I'm in love oh yeah baby

VYBZ KARTEL-A LIKE THAT(lyrics)

September 23, 2010
Baby
She say she cyaan

Never live without me(you know mi love you)
When you wrap your arms around me(nah diss yuh know)
Through the rain she love me
When the sun come out she love me

She say she nah go leave me
Shame to see you sad so lonely
She say she nah go leave me till the day
Life take har breath away

I I I like that
So she seh eh eh
Me me touch har so
She seh mh mh mh
Gal a you mi seh mi waan fi be me wifey
Gal a you mi waan fi be mi wifey ye ye yeee
I I I like that
So she seh eh eh
Me me touch har so
She seh mh mh mh
Gal a you fi be gal a you fi be
Gal a you fi be, you fi be me wifey

Wine fi me don't stop don't stop
A you mi seh fi life till death do us part
Addi a gallis everybody knows dat
But if you know trouble trouble dem no trouble wan't stop??
No tear di eyes no running no snort
Rumours a spread nuh have a know start
Drive out inna the Lexxus mi just back
Gal you mi wifey(wifey) a you ina mi heart

I I I like that
So she seh eh eh
Me me touch har so
She seh mh mh mh
I I I like that
So she seh eh eh
Me me touch har so
She seh mh mh mh

You give your life ina dedication
Mi give me heart wid a meditation
Know weh this love nah see nuh degradation
But a we no hav no reservation
You check out mi file and mi check out you reputation
What a love coordination
If loving you is wrong
Put on the handkuff now and carry me go pon the station
mmmh

I I I like that
So she seh eh eh
Me me touch har so
She seh mh mh mh
I I I like that
So she seh eh eh
Me me touch har so
She seh mh mh mh

Verse 3:
mmmh
She tell me that she never let me go ahuo
She say Teacha (Teacha) me love you (and you say) girl I love you so
She tell me Addi never stop Addi never stop
Take it fast or slow
Baby mi waan di world fi know
Baby a you a start the show

I I I like that
So she seh eh eh
Me me touch har so
She seh mh mh mh
I I I like that
So she seh eh eh
Me me touch har so
She seh mh mh mh

Repeat verse 1

T.O.K.-CAUTION(lyrics)

September 22, 2010
Yeah yeah
T dat inna di place
Aright so we nuh walk wid di S
Ah we nuh trace
We carry gun inna waist
Fyah dat inna ears
Yo hear mi , yeah
Hey

Seh when wi step inna di place, yo a danger danger
Badmind wi dont chat to stranger, stranger
?? like child inna di manger, manger
We badda dan di Texas Ranger
Approach wid caution, caution,caution
Caution and
Approach wid caution,caution, tek caution, caution

Be careful when you see di yellow tape
Thugs we a roll with dem neva hesitate
Mi nuh know weh dem a do, mi nuh know a weh dem meditate
But di things we a buss dat, wi mek you levitate
My person bullet they haffi penetrate
When di rifle it a sound dat, haffi resonate
Man a badman, somebody outta road fi tell debate
So mi go fi dem anyweh,anytime and any days

Caution and

Tell some bwoy approach mi wid caution
When mi buss mi gun dat sound like destruction
T dat nuh tek extortion
Yuh nuh see a baby dem, so mi kill dem like abortion
Dem fi know badman nuh tek popcorn
Wi nuh beat mi chest mi a nuh ??
King when mi step like di lion with ?
A just mi and mi dawgs and wi sit di laws

Caution and

Verse 3:
Watch your step weh you a step
And di threat weh you a mek
A from yuh violate di crew, we a rise di intra tech
Watch your step weh you a step
And di threat weh you a mek
A from yuh diss di family, di thugs dem a go intercept
Di bwoy dem fi know we nuh tek talk
So stop war, before di dawg dem start bark
Di fool dem fi know we nuh tek talk
A mi nuh trust not even mi shadow when it touch after dark

Caution and

MILLION STYLEZ- SUMMERTIME(lyrics)

September 22, 2010
ntro:
Yo weh dem seh Macro
Di gal dem hotta than tabasco(Eh!)
Anyweh di gal dem go
This ya a Ras go
Yeaaaaaayy yeaaaaayy ladies
Summer time
Feel di summa fine
Gal dem a summa wine

This is summer time
I'm so blessed nuh stress some wine
Yes we party in the night
Would you come and spend some time yeah-eah-eah
Summa time
Cah mi want see you jump and wine
You alone deh pon mi mind
Mek wi full dry summa time

Boom
This a di time of year when everybody go party, all day
Di gal dem suntan and a love fi skin out dem body, body
Everybody is walking with a smile,mek this stay for a while
Let us celebrate di summa time, Tonight

This is summer time
Summa time
You alone deh pon my mind

Boom
Gimme di lovin now
Gimmi di -gimmi di -gimmi di - gimmi di gimmi di gimmi di lovin now
Gimme di lovin now
Gimme di, gimmi di lovin now
Gimmi di summa lovin now
Boom

Well Gimmi di lovin that mi neva eva know
Di whola a dem fi know seh this a nuh poppy show yo yo
Well there's a supm that mi neva set mi for
Di best summa lovin' mi eva get jah jah know yo

This is summer time
Summa time
You alone deh pon my mind

Verse 3:
Mi love go a beach and I feel di breeze
Sun is shining all nuff pon trees
Copacabana to di West Indies
We love summa time oh yes indeed
Mi love go a beach and I feel di breeze
Sun is shining all nuff pon trees
Stockholm city to di West Indies
We love summa time yes

Boom
This a di time of year when everybody go party, all day
Di gal dem suntan and a love fi skin out dem body, body
Every one is walking with a smile,mek this stay for a while
Let us celebrate di summa time, Tonight

ANDREW & WADA *la*hD-BUN RAPIST(lyrics)

September 22, 2010
Yo jamaica
You know come all of a sudden wi country full of so much pedofile
Dem nuh know seh fi rape a nuh our style
A wah some bwoy ah nuh get

This cant be real
Wah this mi see
To how mi feel(nooooo)

Mi nah go hesitateeeee
Fi kill a rapist
Nah go itch to catch a case
Fi kill a rapist
Mi nuh see no odda way
Dem nuh fi escape
No dem no fi live no fi live
Fi anodda day

Long time wi eva strap
Fi kill a rapist wi neva back
Mi nuh %$^ pickney cah mi no deva bratt
Inna bwoy face wi tek a clap
A mi nuh like crape a bwoy
So find a rapist mi nuh tek nuh chat
dem ?????
How you fi push dung inna twelve fi yuh hole
Steel Strap wid di K when they run
Put bullet inna raper boy mole

Mi nah go hesitateeeee
Fi kill a rapist
Nah go itch to catch a case
Fi kill a rapist
Mi nuh see no odda way
Dem nuh fi escape
Fi anodda day

Mi get cool wid di desert master
Touchin di street
Mi nuh care if a gangsta police or pastor
When mi tun wid dem fool or leff a talk
A coulda, a coulda waan mi let molestin' daughta
Fi her future dem really bring disaster hey
Be careful di taxy you chat a
cah di rapist pon di ?? buk

Mi nah go hesitateeeee
Fi kill a rapist
Nah go each to catch a case
Fi kill a rapist
Mi nuh see no odda way
Dem nuh fi escape
Fi anodda day

Long time deh ya wi eva strap
Fi kill a rapist wi neva back
Mi nuh %$^ pickney cah mi no deva bratt
Inna bwoy face wi tek a clap
A mi nuh like crape a bwoy
So find a rapist mi nuh tek nuh chat
dem ?????
How you fi push dung inna twelve fi yuh hole
Steel us Strap wid di K when they run
Put bullet inna raper boy mole

Mi nah go hesitateeeee
Fi kill a rapist
Nah go each to catch a case
Fi kill a rapist
Mi nuh see no odda way
Dem nuh fi escape
Fi anodda day

him

August 28, 2010
Started By tinkerbelle15 Comments
i closed my eyes and saw the the skies parted,
and u descended from the heavens on clouds.
u were a god.
i looked at u in awe 
for ive never witnessed such immense beauty.
u looked back and u smiled.
destined to be together
at that moment our souls intertwined.
u were indeed an alchemist
because u turned
a heart of steel
into something so precious
-gold.
u became my soldier,
u were my knight
and ur embrace gave me comfort n security
you became my life's miracle
you transformed me
and u liberated me
ur reiterated love
g ave me 1 meaning to live
u complete me.
my eyes open and u disappear
now my death dawned on me
take me back
and restore my life with tru love's kiss.

CHECK OUT MY NEW ARTICLES

September 21, 2010
Started By GEMINI880 Comments
Hey peeps..recentyl I just got a job as a freelance journalist job for a newspaper abroad so mi a give unnu a chance to pree some of my works u zeet. Click the links to pree two of my articles just published.Repping for the J'cans ALWAYS..Would appreciate the support..BLESS:

http://www.examiner.com/online-media-in-toronto/new-facebook-movie-to-depict-the-foundation-of-its-existence

http://www.examiner.com/online-media-in-toronto/formspring-me-social-media-s-most-dangerous-anonymity

MY LATEST POEM-DOUBLE EDGED SWORD

September 21, 2010
Started By GEMINI880 Comments

Luck works two ways while choosing no days

When to show,time to blow,pops up in the fray

Hijack hopes like Fray, holding dreams hostage

Escape from reality locked away by fate

An Optimistic Soul lies within sensitive skin

Fearful chances 4 breakthroughs are just broken

Defined by words which have not yet spoken

Praying for a token to reward my Godly gifts

Devilish prevention or divine intervention

For one who goes about it with the right intention

The IDEAL one's miles away,but I feel her beside me

How everyone finding the right connection besides me??

Missing my peeps beside me, living a lonely abyss

Hunting for money that would spark enless bliss

Longing a cheese factory,change my name to Mr. Swiss

Country done change but the luck stays the same

Rise to fame will have to wait,must show patience in the Lord

Luck goes both ways, It's a DOUBLE EDGED SWORD

A WHO FRAID FI LOG EEN...CHANGE NAME AND A HIDE
WHO HAFFI DELETE DEM ACCOUNT..RUNAWAY BRDIE

WE GATHERED HERE TO MARRY GIFTED AND MODO
THIS A REAL FAIRY TALE, WIZARD OF OZ DOROTHY AND TODO

SHE A RUN GUH BUY DRESS..SHE SHOW THE GUY THOSE
MEDZ NUH TOO STRATE...IT A LIFT LIKE EYEBROWZ

A HELL PON THE FONE BETWEEN THE TWO LATER
WHAT A POPPY SHOW GWAAN, NUH NEED THEATRE

SHE A TEK U FI EDIAT....U NUH SEE DAT, U DAMN FOOL U
BOY SOME WOMAN WORST THAN A LOTTRY SCAM AND BANDULU

DEM A DI FIRST FI DWEET LIKE DEM A EVE AND ADAM
MY BOY PRESSURE THE FONE, NOW SHE A HIDE INNA HOLE LIKE SADAM

MAN JUST SEH I DO....AND NOT EVEN GET FI SEE THE CLIT MUCH LESS THE CERVIX
A SO IT GUH YAAH MODO...RUNAWAY BRIDE HAVE U AS THE CUSTOMER FI 24 HOUR WEDDING SERVICE

C'DAYNGER-CANT TAKE AWAY(lyrics)

September 19, 2010
Woohhhhh, wooohh (I Vibes productions)
Well it's C'daynger
Well a wah dem say yeah(well a wah dem say)
This is for my ladies
This is for my ladies woohhh

First of all
Baby let me tell you this now
I know we've been checkin' for a while
And you know you got the magic touch
Things better whenever you're around hey

Mi love when your body callin'
Mi always answer likkle darling
And mi love when you back it up
And put it on me straight till the morning hey

What lady mi wonda what's on your mind
Like something in your past that you cant leave behind
Just keep it real nuh badda waste the time
Abroad a you let me go then leave mi blind

Baby nuh worry bout what they have to say
Waan tear us apart dem try pull you away
Believe in your heart, that I'm here to stay
Wooohhhhhhhh becauseee

Dem cyan take away wi love
Seh dem cyan take away wi love
No matter what dem try
Keep the faith in you and I girl
Dem cyan take wi love nooo

All nuff when mi go out to party
And yuh nuh worry bout nuh odda shorties
Well Dem try get my attention
Baby love these gals are not in contention
All when mi perform a concert
Mi only a go worry bout one skirt
Feel love a nuh sex for no groupies
Gal yuh love is like diamond and rubies

Sometimes I go out to get mi likkerin'
Some gal a chat mi baby love I'm not listenin
No worry bout di Facebook or di Twitterin'
Gal you're my shining light so keep listening

Like the moon and the stars in the sky baby love I see future when I look in your eyes
No matter what dem talkin'
No matter what dem try girl
Our love will never die because

No matter what dem try

Verse 3:
Baby you're my lioness
Di queen of mi jungle
And there's no denying this
Your lioness is ???
I dont wanna go nowhere
Nowhere without you
Baby you dont have to fear
I'm all about you yeah

Get your way dress mi be behind di altar
Our love is strong like the rock of Gibaltrar
I lost the bomb now waan can defuse it
Baby girl the love is real and I dont waan lose it
Call your friend dem send di invitation
Honey moon in paradise I'll mek di reservation
I cant live alone like di ranger
I wanna call Mrs. Danger

No matter what dem try

JAH CURE-EVERY CORNER I TURN(lyrics)

September 19, 2010
Ohhhh
Yeah yeahhhh, yeahhh
Woohhhhhh wooooohhh
Cure again yeah
Yeahhhhhh

Every corner I turn
I see your face
Everywhere that you go
I'm at that place
I just cant escape you, no coincidence
When I think that it's over
You'll see mi again,Ohhhhhhhhhhh
See mi aga-a-a-a-a-in

I dont know your name
A where you come from
But it seems like we met before
Cause ever since that day
I see you at that place
I'll be coming back to see you some more

I've been chuck to myself
Trying to fi go round
If you put your spell on me

Is this a sign yeah
You keep running to my mind hey

When I close my eyes
At night when I sleep
You live in my dreams
Trying pinch myself
So I can wake up
And I see you on my plasma screen
When I go outside and di sunshine's on
I see you shine on  and on

Is this a sign
I am running out of time
Cause every corner I turn

Every corner that I turn(you're there)
I see your face
Everywhere that you go
I am at that place
When I think that it's over
See mi again

I'm call you
Cause I cant run away
And catch like up to you

You Hot like the sun
Gotta a find a shade
So I cant get no pay from you
When I go to eat food
You're at the restaurant
Working inna the register

Is this the sign hey, I am coming out my mind hey

Well it's someting like you get a move girl
How I Keep running to you girl
From mi heart so confuse girl
I dont wanna play around and loose you
There's no explanation
Too how much I know you
Is this a sign yeah
You keep running to my mind hey
Every corner that I turn

I see your face
Everywhere that you go
I am at that place
When you think that it's over
See mi again

QQ-WHERE IS THE LOVE(lyrics)

September 19, 2010
Heyy wooohhhhh
Oh yeahhhh (QQ)
Hey heyyy
What are we fighting for(What are we fighting for)
(Mi dont know,mi dont know)
Yeahh

Where is the love
Where is the love That,  we need in our heart(we need it we need it)
Where is the love
How can we live like there's no god
Hey hey heyy

Dem yah youth ya tek life a dem nuh response
Bun di dirty heart becah we si dem from a distance
Stay pon di rights like a QQ nuh do nuh wrong
Ask di most high to keep I mek I live long
Give I di strenght and neva fail I make I be  strong
Man a stand firm mi a go drop dung like nuh ???
Youth ya you dont tek nuh life because you cyan give none
All di war and violence it fi dun

Where is the love
Where is the love, That we need in our heart(hey hey hey)
Where is the love
How can we live like there's no God

Nuh tek yuh bredda life like di Klu Klux Klan
Nah support nuh rapist none a bwoy weh shoot woman
Dem nah have no love fi nature nah have nuh love fi human
Dem killing ??? and dem killing Christians
Mi see dem and mi know seh dem have a dirty heart
Dem neva drink nuh source neva drink nuh search ??
Mi a bun who will evil  spell a with dem evil thought
So the juvenile a chat

Where is the love
Where is the love, That we need in our heart
Where is the love

And Dem yah youth ya tek life a dem nuh response
Bun di dirty heart becah we si dem from a distance
Stay pon di rights like a QQ nuh do nuh wrong
Ask di most high to keep I mek I  live long
Give I di strenght and neva fail I make I be  strong
Man a stand firm mi a go drop dung like nuh ???
Youth ya you dont tek nuh life because you cyan give none
All di war and violence it fi dun

Where is the love

Outro:
It's gonna be a better day
It's gonna be a better way
Said change the world
For the children
Cause as soon as together
Let's stand makin a change
Let's makin for the future

ETANA-TRUE LOVE(lyrics)

September 19, 2010
This one goes out to my one and only
Baby love

I neva though I find someone like you
Dont know what to do uhm
And this is what you call

True love oh
This one goes out tonite

Seh everytime I look  intto your eyes
I cant help myself but smile
You do it to me all the time baby
You do it to me all the time
And I cant believe that I'm yours
And you are mine
Oh when your lips touch mine
I feel it goes in my spine
And everytime I look at you
I see the real love in your eyes
and how I feel so right
You're mine

True love oh
This one goes out tonite
True love oh
True love
This one goes out tonite

Each morning I'm in love all over again
So good to know our love is best friend
I'm in love with you till the end of time
You're a blessing from the most high
With the raining inna some sunshine
I'm so happy and it just my time
I'm in loving for life
Yeah yeah yeah yeahh

And each morning mi go to work
I cant wait to take you just to flirt
Cause I know you're there
Thinking I'm your girl

True love oh
This one goes out tonite
True love oh
This one goes out tonite

STEIN-GIVE ME YOUR LOVE(lyrics)

September 19, 2010
Supa Blunt
Stein fi di ladies
Ahhh,ahhhh  naaaaannaana
Na na nana naa  woohhh girl

I've Been watching you for a while
Just wanna let you know
That I love your style
The way you are
The way you smile
You're so beautiful girl
Come closer
I really wanna get to know you
What's your name and number
I wanna really get to know you
Girl

I see you in my dreams(in my dreams)yeah yeah
Want you for my queen, uh girl
Love at the first sight
When I look into your eyes
Be my girl tonite
Yeah yeah

Gimme your love
Gimme your lovin baby
I want your love
Girl, bring your love to me
Gimme your love
Gimme your lovin baby
I want your love
Girl, bring you love to me

Yeah Although we just a link
Baby girl you mek di dj you cyan tame yeah
Mek wi go have a couple a dreams
No worry yuh safe like cash inna the brinks
My girl a me and you fi par
We fi a roll like oil pon tar
Paparazzi a put picture inna di Star
My future wife that's what you are

I want you loving girl, ahhh
I need your loving girl, uhhh yeahhh
I've been wanting you ,from the very first time
I saw you uhh girl
I really wanna make you mine

Gimme your love
Gimme your lovin baby
I want your love
Girl, bring your love to me
Gimme your love
Gimme your lovin baby
I want your love
Girl, bring you love to me

I really wanna show you I care, I care uhh girll
give you my love
I wanna give you my love,baby
La la la laaa

(Supa Blunt productions)
For the ladies

I OCTANE-LOSE A FRIEND(lyrics)

January 8, 2010
Started By cescojam3 Comments
(intro)
yo jah kno star
more time you a tek fi granted the time
wey a spend with a friends
now dem gonee

used to speak words inna two ???
when I school you make mi up
when mi tell you seh mi cyan
you tell mi seh mi smart
seh break mi heart fi see you pass out

(chorus)
when the preacher pray ova you body that dead
so mi know mi lose a friend
it's hurt mi to mi heart life wont be the samee
so mi know mi lose a friend lose a friend
so mi know mi lose a friend yeahh
lose a friend

(verse 1)
I got to shout it out to my iconn(icon)
although you pass and gone you are my donn(don)
inna mi times of tribulation
you I could rely on yeah
I a tell you seh my heart's it bruk from di day
mi friend leggo out this rope
who a go help I ?? cross this boat
no silver line inna mi life
a just di darkest blue

(chorus)
lose a friend

(verse 2)
yeah wish I coulda see you one more time yeah
so we coulda makes more one night buts
mi vex and upset
when people try fi tell mi seh you just your time
now the murderers dem leff a thousand heart fi bear the pain
dem kill you and swear seh dem game
you mi touch every time you hear mi daughta call yuh name
inna Zion you aregin so we haffi meet again
and ?? di streets again
?????
all yuh face mi seet again
memories repeat again
mi know you body gone but you soul will neva end neva end nooo

(chorus)
lose a friend

ayy
lose a friend
so mi know mi lose a friend yeah
lose a friend
so mi know mi lose a friend ayy

Abused Canvas (Spoken Poem)

September 15, 2010
Started By GangstaGentleman3 Comments

I Was Goin through %&%* and so i wrote this enjoy

SOME GIRL STUCK UP EEEH....DEM NAAH NUH SENSE A HUMOUR
MI A TALK IT PLAIN AND STRAIGHT..NUH NEED FI NUH RUMOUR

YUH LYRICS CUDDA TIGHT LIKE A BRIEF..DEM NAAH UNDERSTAND
TELL DEM MORNING DEM A BLOW FIRE..DEM TEMPER SHORT LIKE UNDERPANTS

PPL U KNOW NAME PUN AND U KNOW HOW MI HEAD TAN
MI SEE MORE GIRLS INNA MI LIFETIME THAN WYZCO WEBCAM

DEM A PREE MAN LIKE SEH MI A C.I.A, K.G.B OR MI WORK FI FEDZ
MI NUH SMART BUT AT LEAST MI NUH HARD FI UNDERSTAND LIKE A TEXT FROM RAJA PEDZ

AS U START RUN JOKE THEM TEK IT TO HEART AND START GET MAD AQND CURSE
AND WHAT MEK IT WORST...MI TELL HAR SEH U CUTE EEH AND IS LIKE HAR BLUD VESSEL BURST

DEM GIRL YAH A REAL DAWG MI A TELL U...PITBULL TOO PRETTY FI DESCRIBE
THEM NEED FI TEK SOME VALIUM...AT LEAST SOEMTHING WEH DOCTA PRESCRIBE

LISTEN TO MI LADIES...NO NEED FI BE ALL ANGRY AND WILD
LIFE HARD YES..BUT JUST TAKE IT ALL WID A SIMPLE SMILE smile.gif

YU CUDDA HUFF AND PUFF...U CYAAH BLOW DUNG ZONE HOUSE TOP
TOO BAD THE ARTIST DEM NUH REALISE SEH DEM A GUH INNA MOUSE TRAP

COMPETITION STIFF LIKE U DIGEST BOKKLE A VIAGRA, WHOS TEH FITTER
THIS IS TO MY DEAR FRIEND...WHO VENT LIKE AN AC WHENEVER HIM DEH PON TWITTER

TO THE PUNK WHO SELL OUT ZONE PPL FI ITUNES...AND DISS MI FREN YURA AKA RD
AFTER WE DO ALL A DI WORK, THIS TWITTER SLUT SEH DI THE MAN TRICK HIM, HIM HARD EEH?

MI A TALK MY MIND, THIS TOPIC CUDDA GET HEATED LIKE A SCOTH BONNET
AFTER U NUH GOD FI DIS PLANET, U CUDDA BE WONDER WOMAN OR JANET

NOT BECAUSE WE DID A TEAM AND WE DECIDE FI BUILD WE THING AND WE DID A PAR A SITE
MI TELL ZONERS EVERYDAY SEH DIS MAN A GUH SELL WE OUT, HIM A SNAKE INNA GRA$$, BIG PARASITE

MI NUH CARE IF DIS WAAH SCREEN SHOT...OR WHO WAAH BOUNCE IT OFF TO HIM LIKE A DEFLECTION
DI MAN SEH HIM FIGHT OUT VP CAUSE DEM A VAMPIRE, HE MUST HAVE BEEN LOOKING AT HIS REFLECTION

MI NUH BADMIND A SOUL....JUST A SPEAK FI DI  PPL, HOPE UNU KETCH MY RAW.SE GIST
IM NOT FOR SALE....SO HUG U EXCLUSIVES....MI NUH SELL OUT ZONE PPL FI GO PON BLAST LIST

IF YAAH DIG HOLE FI YAH SO....MEK SURE A TWO U HAVE READY...KARMA MUST CATCH UP FI YUH EVIL
A THINK THEM SHUDDA PUT AS WE MOTTO..."ONE FAMILY, WE NUH FRAID A BO.MB.Oc**t PPL

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Wednesday 7th of July 2010 11:41:35 AM

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Wednesday 7th of July 2010 11:42:49 AM
PPL WAAH  KNOW WAAH GWAAN, WHY MI STOP WRITE MI POETIC PIECES
TOO MUCH PPL A COMPLAIN AND HATE, THEY ARE PATHETIC FEACES

DEM TRY FI KILL ELE CAREER WID RUMOURS OF AIDS, DI YUTE NOT EVEN BUDGE
DEM WAAH HIGHJACK THE MOVEMENT, TEK OVER THE ICE CREAM TRUCK JUST FI ONE FUDGE

MI FEEL FI JUST RUN WEH LIKE OJ INNA DI BRONCO, U WILL ALWAYS BE A DOG ALL WHEN DEM RANK YOU
U DO EVERYTHING FI MEK THEM HAPPY, THEM MIGHT SEH THANK U AND STILL CALL U P.U.S.S.Y.C.L.A.AT JANCRO

LEFTSIDE AND ESCO CYAAH GREE SAKE A HEAR SEH, NAAAH MAN A NUH SO FUED FI GUH
WI CYAAN CALL PEACE, WI TEK LONG FI GET THE PICTURE LIKE 1 HOUR PHOTO STUDIO

MAN F.U.C.K U AND UR HEAR SEH, MI NUH BUSINESS IF A LIE, YUH GOT SICK JOKES
STOP RUIN PPL LIVES WID YUH SUSS AND GO SUCK U GYAL AND GOSSIP FOLKS

NUFF A DEM NUH TOO STRAIGHT LIKE HAIRLINES WEH RECEEDING, NUH RUIN MI BEST EVENING
BORN AS A SUFFERER INNA CRIB AND A CASKET MI BEST DRESSED LEAVE IN

ME NUH FEAR NUH BOY, LIKE LOUIE CULTURE"RUDIE" DONT CARE IF U MOODY
DEM A TRY TEK MI OUTTA THE GAME LIKE PICKNEY PLAYING LUDI

PUT MI BODY INNA PIT, TILL IT LAID TOO LATE WELL STINK
IT BETTER MI DO TIME INNA DI PEN LIKE PAPERMATE GEL INK

MI NAAH GAIN NUH RESPECT FI HUSTLE LIKE YOUNG JEEZY
SOME ARTIST WEH MI HELP SPIT INNA MI FACE NUH $@#$% EASY

THEM A FOOL PPL, A TRY DISTRACT YUH, WUDNT MIND LOSE DEM LIFE FI RISK CATCH YUH
TALK BOUT WHO SUCK ****Y, LOOK WEH DEM LIP CRASH TO? DEM LOVE NUTS LIKE PISTACHIO

HOW THE "HAVE" FI BADMIND DI "HAVE NOT"?? SO THE CAT HATE THE DOG CAUSE HIM CAN BARK??
THAT NUH MEK SENSE TO MI PPL, SO THEM JUST A DO A BAG A LIPPING AND NAAH TALK

MI A ONE HUNDRED PERCENT MAN, DEM WILL ALWAY BE A b!$%h, NO MATTER WHAT
DEM A WRITE DEM LIFE STORY, BADMIND'S AFTERMATH

Hopings and Dreamings

September 16, 2010
Started By xiah0 Comments
Spiritual understanding 
Is what i'm seeking
Mentally demanding
Is how i'm dreaming
Intellectual Perfection 
Is whats needed
The ability to make me smile
Is what i'm hoping
Evolutionary but not too concieted
No disrespect
Better be able to protect
Innovate me
Liberate me
Concecrate me
Just don't break me
Foolishly waiting and debating
If i'm stating 
Too much just stop me
Correctional 
Affectional
Yet oohh so sexual
A man is what i''m seeking
He better be worth my hopings and dreaming

-- Edited by xiah on Thursday 16th of September 2010 04:25:20 AM

Free RIDE

September 15, 2010
Started By empressmonifa4 Comments
u look at me and i look at me
wats the difference in wat we see?
u see joy i see pain
u see love i see strain
u say u go girl u look good
im thinking if only u knew i wish i could

go..away that is from what i feel

my passion for life and happiness drives me
yet its as if im blind
i continue to turn left instead of right
like a good Samaritan i open my door to careless hitch hikers
bumming a ride as they brush their dirty shoes off pon my car rug
jeez afta i was so kind to u this how u repay me
and still no thank you

pull over here...... this is my stop
they jump out and then the door locks
then i sit and wait for someone else to long out their thumb

and here i come
speeding along to their aid
only for them to dust their shoes off
on my already soiled rug
once again no hey thanks for the ride
they just depart and leave mi outside

here me go again
not to any surprise
i just keep on driving a
and they just ride

My Mission

September 15, 2010
Started By empressmonifa3 Comments

Today I woke with a mission in mind,

Decided to be happy, to declare peace as mine.

I went through my day and yes the hurdles where aligned;

I gracefully walked around them it was easier than to climb.

Wow I had no idea how good this would have went,

Its a beautiful thing when u final learn your own strength.

Woke up this morning and I had a mission in mind,

I was gonna look in the mirror and conquer a fear.

I stood up and tall and let down my hair,

As I looked at myself and I mean I looked long and good,

It hit me, that thing I never understood.

That despite what those around you love to say

Its me alone I lay and wake with every day.

When I went t to bed this evening I felt like a cloud,

I muted all that noise around me that was so heavy and loud.

I simply smiled rolled over and closed my eyes.

Just as I drifted off to sleep,

Felt peace run over me,

How it tasted so sweet.

LETTING GO!

September 15, 2010
ome say when I start thinking alot that is never a good thing... 
maybe because its never good for them. 
opening my eyes to realize that i can not allow this virus to use me as a host anymore
Freeing myself from baggage and misery out the back door.
i have let u walk in and break me down 
till I've considered wrong right made me lose track of wat i had in sight. 
IM DONE !!
yes i know I've said it all before and i go back
but yet my mind doesn't stop working 
it has yet to fail me and allow me to really be comfortable in these shoes
its like the past 5 years im rocking 2 sizes too tight. 
IM done and i mean it. 
heart beats one minute slower than it should 
holding on to u as if i need u in my life
when i know ur no good
WAKE UP Monifa cant u see 
cant blame these men have to start blaming me. 
we come into this world wid a starting line up for our team
as we grow we draft and trade
fire and sometimes rehire the same old player 
what should i expect he did it once widout regrad
im sorry, yes it sounds nice 
then i let him back in only for him to take another slice. 
slowly nothing remain of me just endless scars and strain
SO FED UP but this time its not wid u ..
Monifa u are my biggest problem because u know better
You know what to do
time to wake up Monifa its never too late 
open ur eyes and concentrate. 
FOcus and look with in
the Empress is still there you have to let her win!!

~mnym~ Friday, May 21, 2010
He told me I was beautiful,  but b4 I could say thank u someone else caught his eye;  he said I like u then turned around and told her hi; he told me he wanted to make me happy, must have been backwards day; he said he would care for me, didnt know that meant id have to share him same way; said i love u baby and i just dismissed all the wrong b4;  he said id never hurt u thats when i walked in and saw that whore; told me to wipe my tears, oh how i wish i could; then he beat me left my eye all swollen, then came sorry then silence ran over my body; i could only stare. thats when i woke up and realize who this guy really was; cant give him credit for breaking something dat had already fallen apart. then I blinked my eyes i looked at him twice and thats when he said could i get ur number?

MY MOTIVATION

September 15, 2010

Your negative words, his ignorant bliss, her low self image, the little kids 

My pain, my fear, whenever I see tears or hear my son cry in my ear 

Thats my motivation. 

Their wrong doing and my drive to make it right, 

My passion for love, my passion to life. 

My never ending feelings that someone has to do more, 

The student loans piling up at my front door.

His fancy car, her shinning bracelet, that house on the hill,

Hospitals overcrowd with patients

Poor education, that careless oil spill

This is my motivation.

The selfish rich, the devastated poor, 

The ailing old, the malnutrition babies 

I wish to see no more.

Unity and love, Island breeze

Good food on which to feed.

To prove to myself I can do it,

Thats my motivation.

My burden, my struggles, 

This corrupted system set to make us fail.

The overwhelming number of people that look just like me 

Locked away in jail.

Your encouragement and support,

Sweet laughter, music, and sports

Thats my motivation.

Positive people, the world I wanna explore

The odds against me

Thats simply my....

The Life Of A Goldfish

September 14, 2010
Started By GangstaGentleman2 Comments
Have you ever seen a goldfish
swimming in its bowl
swimming around in circles
swimming all alone
if you should compare that
to a life like mine
you'd find it rather boring
while to me its quite fine
in the mind of the goldfish
he feels as if he's king
but in the human life
you don't feel like anything
you want to have your servants
and your underlings
but all the goldfish has
is that "man on the moon" like thing
his bowl is his only kingdom
yet his enemies are many
his main threat is the cat that his owners named penny
every chance she gets
her paw is in his bowl
and the poor fish has no where to run 
it has no place to go
i sometimes feel like im that little fish
that i'm going to be the main course of some little ****y's dish
but yet at times i feel
like i'm doing the hunting
and in that case i feel
that it's not such a bad thing
wow!
Life isn't so boring after all 
being a little fish
one day soon i'll tell you 
about when that ****y cat met a b!$%h

Dark Embrace

September 7, 2010
Started By GangstaGentleman6 Comments
The mind works in mysterious ways
You can be asleep and yet be wide awake
Your subconscious coming alive
As your consciousness ebbs away
My subconscious doesn't seem to like me
She tells me time and time again
How much it word be her joy
To rip me apart
Destroy my body
Kill me
Every night as I drift into the dark abyss of sleep
She rears her head
Takes over my mind and body
Pushing me urging me to annihilate myself
This night however is different
Tonight I try to fight back
But the mind is weak
The subconscious is more powerful than we can ever imagine
She walks me to the kitchen 
It looks rather ominous at night
Akin to an unfamiliar territory
But subconsciously I can navigate it with ease
Curse that subconscious b!$%h
I am forced to approach my set of knives
An aura of evil seems to surround them
I try earnestly to regain control but to no avail
She triumphs once again
I grip the knife and remove it from its housing
The blade honed to a deadly point gleaming in the midnight moon
The creatures of the night seem to have sensed my impending doom
The tempo and volume of the sounds crescendo
They peak and then wither out to slow steady beat
The knife edges towards my wrist 
Slowly I drag it across my flesh
It slides thru with ease
I feel nothing but a fleeting sense of relief
And then the pain slowly leaks Into me
The thin line of red slowly appears
And I slice my wrist yet again
And again the pain sneaks upon me
It suddenly doesn't feel so bad 
The pain is like a drug
Shooting into my system
Like my special brand of drug
I'm happy
Suddenly I don't mind that the b!$%h is out to get me
I dare her to do it again
And that she does
Over and over again
Cutting these wounds into my skin
Mutilating my flesh
I cry in pain but also in exstacy
Blissfully sitting on the kitchen floor in my own *la*hd
Smiling inside and out
But after awhile the pain is just not enough I look around for something else to wound myself with but I find nothing
Curse me and my cautious ways
I turn back to the knife
The source of my pleasure
I immediately have the urge to be a surgeon
I force the knife into my chest
Twisting and turning it in
Slicing my self into euphoria
I'm on cloud nine
And my subconscious suddenly doesn't want to play anymore
She sees what is about to take place and she becomes frightened 
She tries to talk to me urging me to cease
But I tune her out
Continuously removing the knife and plunging it back inside of me
It feels so good
I feel like I'm on the verge of winning this war
I've regained control of my body
But I no longer wish to stop
I feel happier than I've ever felt in all my life
I see the finish line ahead and proceed with my final move
I tell the b!$%h I'm going to remove her from my head once and for all
She screams in terror
Frantically trying to take control
But to no avail
The pain has made me strong and my subconscious weak
I run the knife around the top of my head
The scalp has to go
But alas I'm met with my skull 
My heart plunges
What can I do now
She remains within me
I search the kitchen again 
I find hidden at the back of my cupboard an axe
I'm elated
She screams at me again
I slam the axe into my head
This time her screams are of pain and anguish
Every time she screams I plunge the axe further
I feel myself drifting away as if some weight was leaving my body
And I could finally sleep
I plunge it in one final time and her voice ceases
I am finally happy
It hurts so bad but the pain as well dwindles away into nothingness
I am free from her dark embrace........
Beautiful Girl its you alone i need
Within Your eyes my life i see
Secret Is My Love for thee
You're my hearts cure and my remedy
Will your heart play the beat of my soul
or will i forever live alone never being whole
The love for you within me is locked away
Praying for release on its special day
It awaits your presence to your grasp it wants to cling
It requires your love just that one thing

Unlock your heart my noble knight
For thee has opened her eyes to see
The love you call is truthful and sincere
To you my life shall belong and my soul will be yours to hold
Today is the day I give away my heart, awaiting for its destiny to unfold
Asking and hoping for you to be the one who makes me whole
I will give you everything that I am and everything that I own
Reveal this secret of yours for my true love I have waited so long 

Unlocking my heart is my greatest wish
but still you hold the key
Come and offer me your love
or forever just a wish it shall be
The dark time has come
and you must be my light
or to forever live in darkness will be my plight
I wish you could understand the struggle i face
to adore your beauty but never an embrace
You are the sweetheart of my dreams
But in reality that is not as it seems

So many things I regret not doing 
But this one thing I regret subduing
I am no key you just cannot see 
I have forced myself into believing what I will never be 
Your wish is only a dream a fantasy or a plea 
I have a love stronger than me yet it is impossible to unleash 
The darkness of your time is the place that I abide
I am no light, my beauty is deceived and my embrace is forbidden for you to seek 
Forget me young dreamer because in your reality I am a ghost that you are unable to see 

My darling dear now i understand
You the one i love has gone to a distant land
A land of death and a land of Sorrow 
I cant imagine life in such horror
But then again you are not alive
So can you understand?
Do you really feel my Love
I'd like to think that you do
for that will be my life savior
knowing that one day I'll meet your beautiful eyes in place of no lies and neverending time
This shall be our everlasting site

-- Edited by GangstaGentleman on Tuesday 14th of September 2010 10:25:56 AM

WAYNE MARSHALL-SO CLEAN(lyrics)

September 14, 2010
Hey (real gallis all over the world)
Hey tru tru gal follow me now

Debbie Susy Mishka Pat unno ready fi gimme dat
Nicky Nicky Angela pressurin my cellular
When Antonette and Sophie call every minute
And we swag nah hav no limit hey

We so clean gal a scream when we go pon the scene
Bare gal a follow we team and say we live ina dream
with ??? pon Twitter a login
Every gal want be mi queen
Hands up! baby do what you wanna do
Buss a wine baby show deh what you have in you
Hands up! none of dem no have no clue
She a di sexiest girl pon di avenue

Gal dem say we handsome dem waan whole fi ransome
Mi grandfather proud to how him grow him likkle grandson
Cause anyway we see the gal dem we a grab some
Michelle hav first global wan fi bring the money back

Sandra hot like Scotch Bonnet Mary hot like Alopinia
Peppa see mi meet seh she's a certified diva
Sophy from England get me numba from Lina
Have two sisters like ???and Serena
Gal full up mi shows and so we sell out arena
Debby call me phone say she a freak like a Dina
Some man a rookie inna gal ting we a see in ya
When we touch di road dem say we cleana

So much gal want be mi queen
Hands up! baby do what you gotta do

Bush to the bone no nah kuff nah beat
Whola cut down connection  well neat
Johanna press my phone cant talk a get delete
Every night different gal none nuh repeat
Every man get a girl di night complete
Man a real gallis nuh nah fi skunk compete
Wi dont seh di patton dat mean dem come see it
Get girls from di garrison to di Uptown elite

Hands up! baby do what you what do

Gal dem say we handsome dem waan whole fi ransome
Mi grandfather proud to how him grow him likkle grandson
Cause anyway we see the gal dem we a grab some
Michelle hav first global wan fi bring the money back

Sandra hot like Scotch Bonnet Mary hot like Alopinia
Peppa see mi meet seh she's a certified diva
Sophy from England get me numba from Lina
Have two sisters like ???and Serena
Gal full up mi shows and so we sell out arena
Debby call me phone say she a freak like a Dina
Some man a rookie inna gal ting we a see in ya
When we touch di road dem say we cleana

Rememba when wi met,three weeks ago
I thought you were the realest chick I eva known
You jumped in my msn and touched mi with e kiss
Too how you play the role I even put you in my fren list
I gave u everything,the password and username
buying food at buba rat.. trips go to Spain
I showed you the life,gave u the fame
And then you transform then everyting change
What is in the dark,must come to the light
I know who you went out with krysis the other night
hey I know you log een on skype  wid another man creepin,sleepin
when mi gone and a work pon di ends

You F***in with my heart,heart heart
You F***in with my heart,girl girl

Hook:
oh oh oh la la la you shouldnt do me dat oh ohhhhhh
Oh lal lala lal a hey hey

Girl no badda hide it nah go mek no sense
I know you telling lies,Kon  got the evidence
You told me you were drinking,chilling with intri frenz
But I found out exactly where you went
What is it a deed deed a do you wrong
I thought I was the man now u gone out with mr pun
or I was just a game you are playing all along
wedding over,yah so we've done

Hook:
oh oh oh la la la you shouldnt do me dat ohhh

Verse 3:
Time has passed,since you've changed ur name
Out my life I'm having fun and the fame
No more touch,no more love
I'm so happy now that it's done
All I gave you was the best
And all I've got was disrespect
I've moved on with no regrets, found kerry
Now you live inna life of stress, come off mi blackberry

Cause You F***in with my heart,heart heart

Hook:
oh oh oh la la la you shouldnt do me dat ohhh,why you do me dat
Hook till end

MAN HAVE HIM THIRD LEG A WIGGLE, NUH JOKE THING, NUH GIGGLE
A NUH SEH HIM A PLAY WID HAR STINGS LIKE FIDDLE, BUT NUH MAN NUH FI RUB HIM HAND MIGGLE

IS NOT A GAME, PUZZLE OR RIDDLE....NUH BEAT MEAT LIKE ROCKY AND GET JIGGY
NUH PULL PON YUH SELF AND TWIGGY, NUH PRESSURE YUH PALMS FI BEAT YUH SPRIGGY

OH REALLY? U MEAN FI TELL MI SEH U NEVER ACT SO SILLY
MARK WATSON, TELL DEM SEH REAL MAN NUH PUMP DEM WILLY

LIFE LOOK HORRIBLE, LOOK LIKE WE FALL IN TIMES
MAN BUY HIM SELF CHOCOLATE AND PUMP HIM HOOD PON VALENTINES

SOME MAN NUH WAAH NUH GYAL...DEM HEART COLD LIKE WHEN U CLOSE FRIDGE
DEM PREFER BEAT DEM TALLWACKER TILL IT RED LIKE RUDOLPH THE REINDEER NOSE BRIDGE

MAN A PLAY WID DEM FLESH FLUTE OR DEM A WAX DUNG DEM SKIN BOX
NOW HIM OIL PACK UP LIKE GROCERY INNA MISS CHIN SHOPS

DEM WOMAN WUDDA TUN BACK VIRGIN AND GET ALL DEM EGGS LOSTED
SOME MAN RATHER STRIKE DEM SELF TILL DEM BUDDY GET EXHAUSTED

A NUH ALL A WE BLESS FI HAVE EXTRA SIZE, BUT NUH DO NUH TESTICLE EXERCISE
DEM PERFORMANCE SHORT LIKE BALL GAME 6 A SIDE, SO DEM PUT SEX ASIDE

THIS POEM IS NOT FOR THE WASTE MEN DEM...IT A CALL OUT AL BUMS
REAL MAN BEAT UP PUM PUM MEK HAR WOMB DROP NOW LIKE LADY SAW ALBUMS

RUB HAR NIPPLE DEM LIKE A BLACKBERRY JOYSTICK..CMON JUST BE A GOOD YUTE
MORE FI DI GYAL DEM...LESS TO YUH SELF...STOP PRESSURE UH HOOD ROOT

Sorry I Wasnt Perfect Enough

September 7, 2010
Started By GangstaGentleman7 Comments

It's too late for us I wasn't perfect enough
We lost it all I now know nothing last forever
I'm just sorry I couldn't be perfect 
Just wanna let you know you were perfect in my eyes
You were all iever wanted but I guess I just wasn't good enough to be yours 
But no matter what you will be in my heart
My mind and in my soul 
Be even so nothing can change all those words you said 
Nothings gonna make me smile again
You turned your back on me
And now it's my turn to turn my back on you
I hope you don't take it personal
I just hate being lied to
Your words cut me like a knife 
You cut me to the core
And there is a limit to all the things the heart can endure 
I'm tired of picking up the pieces now
You were the last straw
My heart has been broken into
Spry of like a burglary 
But I'll have it no more
I've given up on this thing they call love
Love is dead in my eyes
Your the only one I wanted
But you are the one I couldn't seem to have
Sorry if i ever wasted your time
You won't ever see me again
But I hope you are happy
Yeah I still care 
Something you will never know how to do
And something you will never experience from me againsrtsrtsrtlclclc

Whats Done In The Dark

September 7, 2010
Started By GangstaGentleman2 Comments
I left you for a week I went on a business trip
I told myself I wasn't going to let my mind slip
I wouldn't flirt with any girls I'd try my best to not break your heart 
No matter the space between us no matter how far apart
But I couldn't really stand it I came 
back a bit soon
I was coming to suprise I was going to be in the loving room
But when I arrived home I saw a car on the front lawn 
At twelve in the night just a couple hours before dawn
I came into the house silently the front door was unlocked
My body was well aware but my mind was in shock
I heard sounds from upstairs I crept up silently
The closer I got I heard the bed shake violently
I heard your screams of pleasure I heard you cries of pain
The tears started to fall like the pouring rain
I looked throuh the keyhole to understand I couldn't begin 
You never knew that I was outside looking in
I saw you on your hands and knees 
You were begging him please
You said you wanted release and would do whatever the guy please
I couldn't take it anymore I sobbed my heart out 
I wasn't about to meddle I just decided to step out
The tears that I cried made a puddle at the bedroom door
I cried for you my wife who in my eyes became some kind of whore
I felt so abused I felt like I was taken for a fool
You said you loved me you never meant it bit yet you acted quite cool 
So o decided that it wasn't going to work again
You became my enemy the one who was my best friend
I went into the kitchen started to feel a little bold
I prepared a little dish called revenge which I heard is best served cold 
I gathered up all our pictures of memories which are no more
I lot the pile of pictures right on the kitchen floor 
I turned the gas on the stove on o walked out the front door
So inside my car so I could watch the flames soar
I started to blow my horn when I thought it was about time for the fire on the floor to reach the gas line
I wanted to see your face as the end if your life began
You ended mine when you slept with another man
I saw you silhouette on the window
All my emotions were now gone 
You pulled the drapes you saw my face then there was an explosion
I saw the orange glow within the house you began to move about
But u was ready with my gun in case you tried to get out
I was about to make today would be you last
You played me like a movie you had the perfect cast
I hope you learn your lesson before you take your last breathe
Because I am sure you won't be able to rue the day for today you will experience death

ERUP-GONE AWAY(lyrics)

September 13, 2010
A Erup representin
Seh she gone away (gone away)
My girl say she gone, say she gone

Chorus
If tonight mi girl pack up and gone away(gone away), me nah worry
Becah before di night done a next girl ago call fi me (call fi meee)
Me tun seven days a di week in a holyday (ina holyday)
buss off da style do you nah fi ask if me while
And hav a bag a gal a come my wayy

Man a party wid di gal dem push out di dress and di ??
And so mi kick back everything is intact
One gal cyan gone and mek mi ting drop
Touch di road and a bout ten gal mi bring back
Gal from Orange Hill straight from the Hilton
No worry bout nuttn cah man have di ting dat
Gal weh tell me she just left waan fi swing back
And memory mi bring back say she feel mi impact

Chorus

Mi gal ask me when me ago change mi life style
When she really text me inna mi  phone at night time
Gal no worry how as long as you a get di right wine
Free up your mind fine mi tell if till lifetime, through
Mi a star that's why mi  mek di light shine
So no worry bout dem gal dem weh a stash di white wine
Hey me a di king and you a di wife kind
So if you stay or if you gone you are still mine

Chorus

Man a party wid di gal dem push out di dress and di ??
And so mi kick back everything is intact
One gal cyan gone and mek mi ting drop
Touch di road and a bout ten gal mi bring back
Gal from Orange Hill straight from the Hilton
No worry bout nuttn cah man have di ting dat
Gal weh tell me she just left waan fi swing back
And memory mi bring back say she feel mi impact yo

Chorus

Mi gal ask me when me ago change mi life style
When she really text me inna mi  phone at night time
Gal no worry how as long as you a get di right wine
Free up your mind fine mi tell if till lifetime, through
Mi a star that's why mi  mek di light shine
So no worry bout dem gal dem weh a stash di white wine

ERUP - Pop the Bottle Lyrics

September 12, 2010
Started By cuteyoungster1 Comments