Anybody thats in dancehall must see this girl always itching up behind killa in the parties nowadays. Now here is Bounty Killer's New SUCK HOOD girl Demari Samuels yes I said suck, this girl love suck killa hood and the man dem inna the camp no stop talk bout her say dem want a try off a it. First she was f*%king Calado (she is also his roadie) and when she met killa she tun fool and start f*%k and suck off killa under the quiet but now everybody knows. Deno mouth a no fi him and Killa run go tell deno, deno tell binns and now even the twins know bout it. Demari what i want to know is how you suck dat deh infested hood deh??? Killa f*%k so much p**sy u mouth mus stink like him herpes cum, My girl no tru a Black River u come from u must mek country ppl look so frighten cause even though is Bounty Killer is still the biggest dog inna jamaica dat but i guess to each his own
Yute yuh a move like some badmind people. What Killer ever do yuh fi yuh a chat off yuh mouth suh like dem likkle sissy? Don't diss the general and guh know yuhself. You just badmind cause the man a star