(Payday Music)
Child molesters! Perverts!
(Yo Killa) (yo)
From wah day mi just a si di man dem a tek weh di pickney dem all over Jamaica star(Ananda Alert)
(Another alert) hurt mi to mi heart enu man (pedophile!)
And is like it get worse like da katch hard like mi nuh know wah gwaan
?? gone, truss mi
We haffi protect di children(warnin)
Hey
Mi really cyan believe,
When mi si a gwaan pon earth(cyan believe mi eyes)
Mi si big man a kidnap likkle girls, just fi tek off dem skirt
Now nobody cyan find har
No matter how hard dem a search(Ananda Alert)
She never life fi see har dream or get fi tun a teen
Baby weh just get birth
Be on the alert (hey) be on the alert yeah
Dem just kidnap a likkle girl
All mi do mi pray seh she dont get hurt(child molesters!)
A coulda mine or a coulda yours(coulda be anyone's kid)
We put a fyah pon every pervert
Well
Inna di miggle of di day or when di night come down
Be on the watch fi some bwoy weh yuh si a come around
Dem same one a tek di kids dem from di home
And tek dem outta bound, neva to be found
Till yuh hear she find in water
And a neva drown she drown
The child has been molested by a male dat fully grown
To hurt di children dat we cyaa condone
Cause dat a big folly ground
Well!
Be on the alert (hey) (Ananda alert!) be on the alert yeah(another alert)
Dem just kidnap a likkle girl(pedophile!)
Be on the alert (hey)(warnin) be on the alert yeah
A coulda mine or a coulda yours
Verse 3:
So many kids missing in the street
So many families left to weep
So many ?? favourite day
And some unsolved mysteries
But I pray I pray I pray
For the day the day the day
When di kids can go and play
Without being taken away
And yuh sey I pray I pray I pray