(Payday Music)
(Yuh ready?)
Heyyy hey
(Jah kno baby)
Raine Seville (Movado)
Don't even know how fi explain dis to you( dis to you)
I caught yuh in your cheating games(I saw yuh with my own eyes)
Dont even try to explain ye
Yuh say yuh were at the cafè( no need to stress yuh mind)
I'm getting out yuh way yeah
So now I'm leaving
No more grieving(afta all this time) no!
So now I'm leaving yeah (Jah kno star)
No more grieving
Hook:
(Listen nuh)
Jah kno
Mi shock
Becah she leff mi wid a broken heart
Jah kno, fi real mi shock
Listen nuh
This girl love mi and leave mi
And leff mi and gone
Raine pass through mi life like a Gilbert storm
Yuh did tell mi how much forever more yuh wudda calm
Now yuh feel insecure yuh pack up and gone
Is like mi get a big stone, mi prefa tek a gunshot
Mi hear seh yuh gone is like mi ketch heart attack
Mi temperature rise, straight to the max
Bun off a carton and a cigarette just like dat
Cause
Yuh leff mi wid a broken heart
Jah kno, fi real
Is like mi whole life start tore apart
It's now that yuh wanna cry
No need to apologise
Telling me all these lies
I can see it in your eyes
How could you treat me this way
I don't care anymore
It's over a dat fi sure
Yuh got what you lookin for
I'm walking through the door
I'm gonna leave you this day
Chorus