Me hear say man a look a breakfast
Hear say ghetto youth dem a set up shop
Gong to the Zilla and me de yah on mi hill without a question
Love inna the street like a pedestrian
If you love yourself then my suggestion.
Unno fi set up shop
Notice when you see me and my crew
And we so massive and a full up a ghetto youth,
And every man a fi mek cash
And hold it steadfast, give it you best shot
Junglist set up shop, Back street set up shop
Marl Road set up shop, Matches lane set up
Seaview set up shop, Southside set up shop
Mi hear Rema man and Garden man
Dem deh together and a build and a set up shop.
Towerhill set up shop
Telavil set up shop, Tavern set up
Water House set up shop, Trench town set up shop
Mi hear sey Riverton a study and a get still
No bwoy caan broke shop
No pickpocket up a di tuck shop
No juvenile up a di fahhh fahhhh fahhhhh
Ducktor bwoy caan dis di school yute up a di
Bus stop.
Get a couple konk fi di tuff chat.
Man a juggle peanut, Man a juggle ganzie
Couple mesh marina, Couple baby onesie
Man a run a taxi, even if a battery
Even if you haffi live it up like you
Win di lottery.
Jews land set up shop
Painland set up shop
Spain Man set up
Slipe pen set up Shop
Grants pen set up up shop
Mi hear sey shower man and power man dem
Deh together and a build and a set up shop
Grange hill set up shop, Orange hill set up shop
Red hill road hill set up, Warwicker hill man set up shop
Stoney Hill set up shop
Mi hear say Nannyville and study an get still
Well mi woulda buil mi own plaza, mi own harberdash
Goods and commodities we have it in stock.
Nuff merchandise pack up inna a truck back
Still a spend money from I man a sell wax.
Three set a tunes file mi income tax
Big ganzilla fi mi bank book fat
Come a fi mi yard it decorate wid plaques,
To di maxx
Bull bay set up shop
Buff bay set up shop
Mobay set up shop
St Ann's bay set up
Falmouth set up shop
Clarendon set up shop.
Mi hear sey Ochio Rios deh together
And a gi tourist shop and a set up shop.
Newport set up shop, Bridgeport set up shop
Port Royal set up.
Out a Airport set up shop
Rockfort set up shop
And Mandeville a run it like a treadmill
Verse 3:
Woman a pree a divan,
Man a welcome tourist to di island
Man waah buy car and waan drive van.
Man a pree finance, Fire bun di violence
Gun dem haffi silence, Mi gal a pree diamonds.
Man a pree income, Man a pree interest
Money haffi pay down, Man a write big cheques
Man a pree investments, Man a pree progress
Tired fi gi dem more and haffi a show less
West coast set up shop
New York set up shop, Boston set up shop
Washington set up, London set up shop
Canada set up shop
And rastafari prophecy a fullfil
When Ethopian set up shop
Somalian set up shop, Kenyan set up shop
Nigerian set up, Eyptian set up shop
Zimbabwe set up shop.
What a ting humanity deh together and a build
And a set up shop.