Yo mi nuh response to people waan seh enu
Mi nuh response to dem either
Oh!
Uhh, uuuhh uhhh uh
Uh uuh uuuh uh uuuh uh Vanessa Bling
Dem nuh waan si wi holding on
But wi nah let go
Mi tell u bout badmine people
Dem cyan stop wi though, cah wi in love
Mi nuh know why dem nuh leave us yet
Neva si a man weh mi need suh
Everyday a yuh mi think of
Dying fi come home fi link up
Siddung a mi yard and mi dying fi yuh reach baby
Yuh dun know
Hook:
Nuh matta weh people say, none a dem mi know mi need u yuh need mi
Nuh matta what comes my way, when you wrap your arms around mi
Yuh shield mi from di rain, the love you give to me nuh ordinary
Anything weh u need mi waan fi be di man fi you get it
If this is love journey
Mi love u all the way
Really and truly
Mi love is here to stay
Till my life is over
Mi with you all the way
Believe mi mi nah leff
Oh oh
Baby mi know seh yuh love mi suh
Uhmmmm oh oh oh
All of my love is for u
I'll never leave u alone
Nobody cyan change my mind from loving u
Yuh are my baby