Lawd!
Yes you haffi rock(only Jah)
This a one a name di ghetto youths rock(I give the glory)
Mi seh we heading for the top(Only Jah Jah)
Waan fight wi, waan set trap(I give the glory)
But anyway listen to mi when mi chat (only Jah)
Hey Sparks, mek di riddim drop(I give the glory)
A Liquid enu(ih ih)
Cho! Hear mi now
Hey!
Mek di riddim run and listen to mi story
A Jah alone mi a give the glory
Him mek mi blessings flowa surely
Dutty badmine waan mi die slowly
Treat wi like a slave everyday dem score wi
Marcus seh head a go roll him told mi
Everyday revelation reveal before mi
A mi nah sell mi soul money cyan hol mi
One a way mi a trod it one a way
Babylon a kill di ghetto youth dem everyday
Watch weh mi walk yo mi nah stray
Read mi Bible and everyday mi haffi pray
Mi nah give up muss mek it some day
One man mi fear a di lawd up above
Inna dis ?? waan heart of love
Mi nuh kno badmine nuh tell mi bout grudge
Hear mi ting pure, just like a dove
That's why blessing just a flow from above
Weh evil a guh duh, when push come to shove
Mi stick to Jah like hand to a glove
A bare love(a bare love)
Verse 1
Chorus
Intro