A mi seh
Holy Emannuel I King Selassie I
Jah! Rastafari
Yo man this is Lion talkin to you
A di Burnin Melody
Uhhh
And I say behold
The powers of the most high
If you know what life is worth
You should always keep the faith
Just behold
We'll never be ?? fi ???
Thank u have mi faith
Hail King Selassie I a the first, Jah is worthy to be praised
Just behold, the powers of the most high
I seh behold, the powers of the most high
Even though a bare rivers to cross and mountains to climb
Nothing is impossible with Jah inna yuh life
So, dont be discourage even though you find it hard
Just believe in yourself, you can make it if yuh try
Take it wah mi tell u mi seh one step at the time
Because life is made of ups and downs dont cross your mind
Stay focus, be strong inside
Hold da faith and let the most high Jah be your guide
And behold
I seh behold
Hey wah you nah fi take this lightly
Give thanks to di Almighty
Becah life is supm unno cyan take for granted
Life is a blessin' it is a serious ??
Life is a gift dont say yuh nuh have nuttn
Dutty Babylon dem only make things hard
But you got to hold yuh strenght and keep your head above water
Memba fi give thanks and praise to the fadda
Seek Jah Jah first and everything shall be order
Repeat Verse 1
Chorus