Uh noooo
U know how much time yuh haffi just strong up enu
Explain yuhself to har enu
Khago,girl
If I tell u that I'm sorry girl
Would you believe me?? mmmm
If I aks u for one more chance
Would you give me?
Oh noo
If I should tell u
Tell u how much I miss u
I'm in pain right now, I'm in pain right now since you leff mi I cant breath
Come on!
You're always on my mind
Catty fi everynight and day
Like a hit record to this drop nuh stop play
Catty need cause I'm missing u
Mi tell u fi gwaan now I cant see my way through
Hey hey heeeyy hee--yeahh eh ehyyy yeahh ah yeah
Mi deh ya work now trust a mi a think bout you
(Hey uh gosh)
Girl u now see mi mi symptom a get worse
And I dont need nuh night nurse
Mi put mi life back inna reverse
Around leff blessing and a go fi curse
Well you are the best ting happened to mankind
You're from the beginning until this day
I am glad you are in ?? it's like the world axis lose gravity
Eh eeeeeh yeahhh ehy eh yeahh
Mi deh ya work and trust a mi a think bout you
Ierusalem
Mi seh here I come again
Humble as a lamb and I beg u back mi best of friend
When mi sick ,you a shake it with mi medicine
To you dem other girl me is no comparison
Cause if you're not here
(I say) Lady I swear(I swear)
Tomorrow dont me nah feel
It's like the bassline without di riddim
Yeah