Topic: CESCOJAM & REZE-LIFE(PEPPER RIDDIM) MIXED BY D&H (lyrics)

CESCOJAM & REZE-LIFE(PEPPER RIDDIM) MIXED BY D&H (lyrics)

Life Lesson.. life more dan

2 millions inna mi bank account and we a live life to the fullest till the last sound

Yeah from wi step inna di world

We nuh care bout bling bling, diamond and gold(yuh mad)

(Listen listen listen)

Let me tell u a story

Everyone knows

Listen now mi youths dem life is not a bed of rose

Cesco and Reze singin'

Look pon the life yuh livin(hey yo listen now)

(Yeahhhhhhh)

From yuh know life

Gimme gimme forward gimme gimme some hype

Rasta seh: a wah gwaan  mi seh cool, all right 

When mi enter inna this world and whole heap fruits ripe(blessin) yo (Fadda god)

Dont take it for granted

Nuh abortion nuh most wanted

Everybody woulda live nuff hundreds

A di precious gift , so dont fight it

Hook:

But I know that u can if u want

Live the life you love and love the life you live

Memba everyday the bless you receive

And I know everyday we keep stro-o-o-ng

So dont be scared couz everything ah go be fine

right up in de mornin look de time u pon a clock

have a stop, take a minute when life ah get tuff

Work hard everyday mista hypa pon G-SHOCK

mi she tic toc tic toc and wi top a top

and u see de light dem ah shinin now

and u see de brighter day ah cominnow

every day u know we cross di border get ready now(push it push it)

and so me a tell  u again 

Hook:

But I know that u can if u want

Live the life you love and love the life you live

Memba everyday the bless you receive

And I know everyday we keep stro-o-o-ng

So dont be scared couz everything ah go be fine

Verse 3:

If yuh neva have a car or you neva have nuff g's

Just take it easy, put mind at easy

If nuh wear Armani a nuh Nike or brand new jeans

Just take it easy