Topic: PUT IT IN REVERSE (INSPIRED BY BEENIE MAN's "REVERSE DI TING") - LYRICAL GEM-IN-I POEM

PUT IT IN REVERSE (INSPIRED BY BEENIE MAN's "REVERSE DI TING") - LYRICAL GEM-IN-I POEM

Marcs Parc, lyrics try reach out if night or dark

Dark reach you light if you try out lyrics Marcs Parc

JA to mi step, heat like fire, cold nay say

Cold Say nay, heat fire if you like step to JA

Out there L.I.F.E tough, mental give up strength cause of strife

Up strife help mental, give strength to tough out L.I.F.E

See me, eyes not on self when badmind love pree

Eyes pree badmind when? No..self -love me see

Gargamel, less free, now held up in the cell

Cell less, look up, free now the Gargamel

Sell out the loyal friend so dem no catch in dry spell

Friend spell dry, catch dem out, the loyal no fi sell

Money full a change, you nuh safe now, it nuh real funny.

Funny fill you, a nuh change now, the safe have real money

Black no fi pick back, heights to climb dem take up the slack

Pick up slack fi climb to heights.. take dem back to black

Girls round compare, curvy, round, in fi wi World

Round World nuh compare with fi wi curvy girls

Create beauty fi please him, she into that, is a mate

She is no mate, pleased with beauty that Him done create

Reverse it, put new phrases out to make the brain immerse

Immerse brain, make new phrase when you put it in reverse

-- Edited by GEMINI88 on Friday 4th of March 2011 03:47:52 PM