Topic: PERFECT-ROOTS FOR ME(lyrics)

PERFECT-ROOTS FOR ME(lyrics)

Giddimaniii
A mi seh anyway mi seh mi a bare fyah mi a bun(ah ah)
A dem a aks mi how come a mi still seh a bare fyah mi a bun
Ok

Fyah bunnn(bun out all pagans)
Fyah bu-u-u-n(u-u-u-n)
Fyah bun(uhhhhh)(bun out all pagans)
Yelleooyy

Hook:
I'm a Rastaman
That's why most times I'm serious
And I've got to tell yuh, I dont fear the pagans nor the evilous, nooo
We fight inna spiritual war(spiritual war)
Tabernacle verses run pon(good over evil)
Marcus Garvey seh five point star
White black near and far far far

Rise up all my people(yeahh ayy)
Oh good must conquer evil(eh eh ayy)
Oh Jah Jah children
Roots for me, roots for me
Oh Nyabinghi roots
Whether black or white man(yeahh ayy)
Chinese or Indian(eh eh ayyy)
Love my children
Roots for me, roots for me
Oh Iyabinghi roots

Grow man natty dreadlock
Till di Congo Bongo pull di pull di pull di trap pon ??
Give thanks for the rising of the sun
I want my chosen people
To get up yuh feet
Take youself offa the street
Oh, What a judgement when di fyah bun

You coulda be a corporate banker
Or a true straight gangsta
Oh Jah Jah children
Roots for me, roots for me
Oh Jah Jah pickney roots
You coulda live inna di Wild Wild West
Or rest inna di ??
Oh Jah Jah children
Roots for me, roots for me
Oh Iyabinghi roots

(Ah ah)
Hail King Selassie most definitely
Give thanks for my L.I.F.E.
Let the blessings flow down directly
Mi bun babylon separately

Let's rise ??
Or easth west north and south
Let the meditation of your heart
Be the words from your mouth woooh ah

Coulda be Gambia, Ghana
Or up a Botswana
Oh Jah Jah children
Roots for me, roots for me
Oh Jah Jah pickney roots
A coulda Canada to Kenya
Marry Makka yuh fi memba
Oh Iyabinghi
Roots for me, roots for me
Woooh Bobo Shanti roots

Hook:
I'm a Rastaman
That's why most times I'm serious
And I've got to tell yuh, I dont fear the pagans nor the evilous, nooo
We fight inna spiritual war(spiritual war)
Tabernacle verses run pon(good over evil)
Marcus Garvey seh five point star
White black near and far far far

Chorus