Hook: I always keep my head up high No matter bout the things dem say Words from dem lips just a tell pure lies I wonder what di hell dem a try
Dem waan si mi fail and a suffer everyday out Dem ways too dutty dem fi gweh Dem heart full of envy yeah But mi still I show dem love everyday(everyday)
Chorus: Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz A nuff a dem a work witchcraft and a pray Fi si mi drop dead Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz So nuh dem a put food pon mi table And all dem a talk cah dem life style nuh stable
Verse 1: First of all,dem seh mi nah go mek it And every likkle ting mi try dem underrate it But mi never give up, mi put mi trust inna di Fadda A fill mi with powa much stronger Many times mi fall but mi get up back again And a mi a look fi help, but mi nuh see none of mi friends yeah All dem have is pure negative thoughts, trying their best just to tear me apart
Chorus: Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz A nuff a dem a work witchcraft and a pray Fi si mi drop dead Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz So nuh dem a put food pon mi table And all dem a talk dem life style nuh stable
Verse 2: Be careful who yuh greet and who yuh shake hands Nuff come a smile up and have the fakes one Nuh dem nuh real, with dem nuh make nuh deal Dem will tek yuh life for a meal
Dem know weh yuh have the best of life So dem try fi tek weh yuh breath of life Dem a di devil advocate, dem possess ?? ????
Hook: I always keep my head up high No matter bout the things dem say Words from dem lips just a tell pure lies I wonder what di hell dem a try
Dem waan si mi fail and a suffer everyday out Dem ways too dutty dem fi gweh Dem heart full of envy yeah But mi still I show dem love everyday(everyday)
Chorus: Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz A nuff a dem a work witchcraft and a pray Fi si mi drop dead Just mek dem gwaan talk Mi nah mek none a dem stray my medz So nuh dem a put food pon mi table And all dem a talk cah dem life style nuh stable