Intro: Set da talk A Stacious(yuh know) Life is a real journey Yuh cyan stay nah if a eva right Yuh live and yuh learn(yuh know)
I shall not be moved While some of dem waan come tek mi life Some fool and envy a waan mi fi lose But
Chorus: Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine (Sing) Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine
Verse 1: Cho Everyday mi live wiser and stronger mi get Mi a trod through the valley but mi never fear yet Even so mi never ?? dem nuh stop tek set But mi bounce right back while dem siddung and a fret Mi a do di tings proppa While dem watcha and just a chatta Try hard fi drive mi out but criticism just nuh matta While ??? and get my pocket dem fatta Mi a fight fi survive, and nuh fi hide like Flippa
Chorus: Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine Sing it Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine
Verse 2: Money a nuh everyting but it mek life easy For earn respect a di hardest believe mi Fi struggle and hustle temptation double Haffi keep yuh head steady and yuh body outta trouble To the top And nuh ?? mi mi mean it Eyes pon the price haffi get it cah mi need it Face mek up a through mi soul a feel it While di mind conceive you surely achieve it
Chorus: Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine Sing with me Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine
Verse 3: Cause I have to mek it Chances I'll takin My will is strong I wont do no wrong So my spirit no one cant break it Cause I have to mek it Chances I'll takin My will is strong I wont do no wrong So my spirit no one cant break it
Chorus: Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine