Topic: ASSASSIN AKA AGENT SASCO-SOMETHING'S GOTTA GIVE(lyrics)

ASSASSIN AKA AGENT SASCO-SOMETHING'S GOTTA GIVE(lyrics)

(2 Hard music)

Agent(Sasco)
Well hear me now, hear me now
Hey yo, hey yo
Bimbaibabababaabibi, bibambbababba
Hey Follow me now

Well mi seh something's gotta give
Mi get a daughta now
So mi haffi think smart a now
It mean seh mi a think and ??
Is like seh mi brain a mix smart now
Ova di years wi put in the works
Mek money inna mi shirt
Yes the work a Pay off ya now
A that's a smile wi a, tour di world and boardhouse a mash up all di clarks now
Cah waan , something's gotta give

Most a di youth dem nuh have nuh manners
Parents a get soft yah now
And a tv a grow di youth dem
SpongeBob and Patrick nuh mention South Park yah now
And if dem all a surf di internet and yuh not even a check a man it a weh dem a watch ya now
How you waan kick and box ya now
When di same likkle pickney dem a tell yuh bout you cloth ya now
Cah some's gotta give

Righteousness a get less
A more dread and a rasta now
And nuff a di people dem
Dash weh dem bible
Is like seh nobody nah listen to nuh pastor now
A dat is why di
Place inna state hurricane and earthquake
And a pure disaster now
A mi seh east west north and south a bare drug
We not even have wata now
Because something's gotta give

Hook:
Oh yes we've got to live
Yuh haffi watch life that you live
Cause some's gotta give
It mean seh yuh if yuh live in negative cyan amount unno nuh positive
Cause some's gotta give
So if you ??  you dont know it is
It coulda wait fi tek you wey you inna seventies
You cannot poke the rules dem nuh feel like yuh a ??
Becah di fact and di matter is
Something's gotta
Hey

Investement skill fi fulfill dream seet the whole dem crash a now
Mi turnn some endz and nuff Range and Benz mi a tell yuh nuff Bimma a sell off ya now
A mi a tell you seh you whole heap a man di double US da millionz and dem cyan even find a quarter now
Di whole ting stop ya now
Million a turn pappa now
Something's gotta give

Fi a while we a depend pon oil di whole world have gas ya now
Hard days no solution fi all a di pollution , di river dem, full up of trash now
And if we just a cut up all di tree dem, gwaan like we nuh need dem
Look what it cause now
Dem a issue Warning! seh Global Warmin', di earth a get hotter now
Cause something's gotta give

We livin' in a material world, a mi nuh mean piece of cloth now
Is like people nuh care bout di daughta of your heart
It's all what you got ya now
Till all di very clothes dem a wear, a dat this tear down
Fall inna di trap ya now
Di vanity dem sell dem soul seet deh, Satan inna dem sharp ya now
Cause something's gotta give

Hook:
Oh yes we've got to live
Yuh haffi watch life that you live
Cause some's gotta give
It mean seh yuh if yuh live in negative cyan amount unno nuh positive
Cause some's gotta give
So if you though  you dont know it is
It coulda wait fi tek you wey you inna seventies
You cannot poke the system dem nuh feel like yuh a ??
Becah di fact and di matter is
Something's gotta give
Hey