Home
Recent Posts
Search
Search
Advanced Search
Radio Stream
Music Player
Login
New Member
Lost Account Info?
Loading...
Chatbox
Please login or register to participate in the chat
tallboss876
wrote
5 days ago
hail
dj brown
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
anyone dehya
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
mi di ting up like7 again
BlaqueAfrique
posted in:
VYBZ KARTEL COMPILATION(2006-2009)
EMile38
wrote
October 5th
reggae riddims
Mediiazone Forums
→
MZ @ 2013 :: A Owa Endz
→
Random Blogs, Poetry and Song Lyrics
→
QUEEN IFRICA-WHY(lyrics)
Start A New Topic
Reply
Printer Friendly
Topic:
QUEEN IFRICA-WHY(lyrics)
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
cescojam
17:29 10/27 2010
QUEEN IFRICA-WHY(lyrics)
Permalink
Goes out to my fellow musicians artist
Government leaders, area leaders
Mek wi turn di youths dem inna achievements
Look into yourself
And then just tell me truthfully
Are you giving everything
You've got to set this family
You owing to the children
Who are killing their friends on a school day
It's a face-off emergency
What a tragedy
Everyone a penny mi
Why are we so hungry
Why are we so sad
Why are we so sorry
Why are we so mad
Why are we so hungry
Why are we so mad
Why are we so sorry
Why are we so sad
You nuh like me
Me nuh like you
You nuh like three
Me nuh like two
A so di ting set up you haffi just know fi truth
To every youths pon di gully bomb this a fi yuh
Every night mi gwaan mi bed mi chant a prayer fi yuh
Dont give up cause Fyah Mumma deh ya fi yuh
If mi could mi woulda change all di weather fi yuh
But fi know mi cyan holding tell you seh fi love yuhself
???
So hungry,hey
Why are you so mad
Why are you so sorry
Why are you so sad
Why cant we be happy
Why cant we be play
Verse 3:
Though mi know pon di endz again
All borderlines di dance dem free up again all thugs a link again
Di artist seh dem a go try dem best
Fi put di likkle Passa Passa thing to arrest
Di selektah dem a tell di girls to wear a dress
And stop di bleachin thing because it is a mess
To all my children that is lost in the ???
Back up di guns dem ongle fling dem up a god knows
Mek dem know seh that a life you a preserve di most
And all di best thing is you haffi have in your house
Mi a go aks a question yuh fi ansa mi
Why you all know yuh nuh do nuttn fi likkle Shermaine
A plenty people get slain body find inna gutta
Inna trench inna train
But instead dem come up with ?? fi ease the pain
Dem send go buy a thousand more nuclear weapons what a shame
You cyan fight ?? so do supm but you active cause wi nuh like the movie
Ah
Why are we so hungry
Why are we so mad
Why are we so sorry
Why are we so sad
Why are we so hungry
Why are we so mad
Why are we so sorry
Why are we so mad
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First