Home
Recent Posts
Search
Search
Advanced Search
Radio Stream
Music Player
Login
New Member
Lost Account Info?
Loading...
Chatbox
Please login or register to participate in the chat
tallboss876
wrote
5 days ago
hail
dj brown
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
anyone dehya
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
mi di ting up like7 again
BlaqueAfrique
posted in:
VYBZ KARTEL COMPILATION(2006-2009)
EMile38
wrote
October 5th
reggae riddims
Mediiazone Forums
→
MZ @ 2013 :: A Owa Endz
→
Random Blogs, Poetry and Song Lyrics
→
ANTHONY B-ALL WE HAVE(Lyrics)
Start A New Topic
Reply
Printer Friendly
Topic:
ANTHONY B-ALL WE HAVE(Lyrics)
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
cescojam
17:56 10/26 2010
ANTHONY B-ALL WE HAVE(Lyrics)
Permalink
Come on
Please don't stop the music(dont stop the music)
Don't stop the music(dont stop)
Let it play (let it play)
Mr. Dj(let it play)
I say ayyy
Please don't stop the music(dont stop)
Please don't stop the music,let it play(let it play)
Remember Bob Marley king have repeat
You seet
Cyaan buy fish kind cyaan buy rice
Cyan pay fi gas a pay the bill same time
Mama fridge bruk down and she cyan buy ice
And you neighbour will shot yuh no waan no think twice so
When di light gonna out(when di light's gone out)
And the food gone out(and the food's gone out)
All we have(all we have)
Is reggae music(is reggae music),
When di light gonna out(when di light's gone out)
And the food gone out(and the food's gone out)
All we have(all we have)
Is the music(is the music), music
So when you see mi step out dont treat me unkind
You nuh know what it's like in a island like kind
A reggae music we use calm down crime
Bob Marley seh one love and break borderline
So dont look pon me like ?? style
Me know yuh no understand me all the time
But memba rastaman did a warn dem long time
Seh be careful of the flu from this wine
When di light gonna out(when di light's gone out)
And the food gone out(and the food's gone out)
All we have(all we have)
Is reggae music(is reggae music)
When di light gonna out(when di light's gone out)
And the food gone out(and the food's gone out)
All we have(all we have)
Is the music(is the music), music
Verse 3:
Seen
Everything when me do dem try fi stylist
Give thanks dem a nuh try when di rain a fallin
Nuff see yuh and nuh know yuh story
And still nuh waan seh yuh get yuh glory
Weh mi seh
?? a Peter Tosh and Bob Marley
Dem unda near wi cyan stop call him
And dem set di foundation before wi
So pon di house we build another story
So When di light gonna out(when di light's gone out)
And the food gone out(and the food's gone out)
All we have(all we have)
Is reggae music(is reggae music),
When di light gonna out(when di light's gone out)
And the food gone out(and the food's gone out)
All we have(all we have)
Is the music(is the music), music
Verse 4:
Tell dem
I'm from Jamaica it a mi identity
From mi born and grow as a reggae kid
Nuff thing way a gwaan its sick mi
Dem a fight reggae music that a hypocrisy
So mek wi done di duppy in a club and party
When mi go a dancehall hold on pon shorty
Show dem when they a roll with ??
And we dont need no glock forty
When di light gonna out(when di light's gone out)
And the food gone out(and the food's gone out)
All we have(all we have)
Is reggae music(is reggae music),
When di light gonna out(when di light's gone out)
And the food gone out(and the food's gone out)
All we have(all we have)
Is the music(is the music), music
Please don't stop the music
Let it play (let it play)
Mr. Dj
I say
Please don't stop the music
Let it play (let it play)
Remember Bob Marley king have repeat
Chorus till end
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First