Topic: xsimpson LUUUUUUUUUUUUUU :lmao: AAAAH HA HA HAAA WHY ME?!!!

L~I~LP~I~M~P

xsimpson LUUUUUUUUUUUUUU :lmao: AAAAH HA HA HAAA WHY ME?!!!

why the man dem always a luu afta me to rahtid. Ok i dunno if your a dude or a chic, but please be a chic
LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.png

Peppa Skull!!!

yute how me LUUUUUUUUUUUUUU deh so? %$^ing fool.... a highlight yuself dogFACE..... yu see the Cathy sweet dimples and a talk bout yu think a Azz yu nuh see yu a country man

REMEMBER TO COMMENT AND SAY THANKS.

MAKE MONEY ONLINE ---------------------> http://adf.ly/?id=924399

L~I~LP~I~M~P
xsimpson19x wrote:

yute how me LUUUUUUUUUUUUUU deh so? %$^ing fool.... a highlight yuself dogFACE..... yu see the Cathy sweet dimples and a talk bout yu think a Azz yu nuh see yu a country man

weird so how country man come innah this now, the truth hurts dawg jus be a good likkle hospital and admit it abay

Peppa Skull!!!

lmao DEM TWO JOKA YAH MAN lol

L~I~LP~I~M~P
above.gifdwl nico

Peppa Skull!!!

HOW DIZ LUU SIMPSOM QUOTE WAH U SEH BECUZ U SAID SUMPN STUUUUPIDpityBTW THIS POST FI DELETE!bin

MZ LUNATIC & PROPHET
kmt bin

L~I~LP~I~M~P
above.gif oh so fr@$$ if a man a back it up pon yuh innah the chat box yuh alrite with it? cool ok thnx for making that clear

Peppa Skull!!!