Home
Recent Posts
Search
Search
Advanced Search
Radio Stream
Music Player
Login
New Member
Lost Account Info?
Loading...
Chatbox
Please login or register to participate in the chat
tallboss876
wrote
8 days ago
hail
dj brown
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
anyone dehya
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
mi di ting up like7 again
BlaqueAfrique
posted in:
VYBZ KARTEL COMPILATION(2006-2009)
EMile38
wrote
October 5th
reggae riddims
Mediiazone Forums
→
MZ @ 2013 :: A Owa Endz
→
Random Blogs, Poetry and Song Lyrics
→
CE'CILE-SOME GYAL(lyrics)
Start A New Topic
Reply
Printer Friendly
Topic:
CE'CILE-SOME GYAL(lyrics)
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
cescojam
18:18 10/19 2010
CE'CILE-SOME GYAL(lyrics)
Permalink
Chimney records fi di gal dem
Hands up
Gal from you know weh you man dehyy
Ina your house weh your man dehyy
From you know a when deh say ieyyyyy
Ye
Mi man inna mi house mi man inna mi bed
Mi nuh care who a call mi nuh care who a text
Your please call me caan hurt up him head
Him caan call you back cah mi a kill him wid di flex
Ding ding pon di blackberry she a fling bout
Guess what gal a di wrong timing
afta di phone just leave a message
Mi and mi man inna mi house a go down di bedspring
Ye
Some gal no know weh dem man dehyy
But my baby is in my bed tonite
My bed tonite my bed tonite ieyy ieyy yeee
So gal from you know weh your man dehyy
Hug him up and gi him a wine tonight a wine tonight yeah
Mi man inna mi house a gimme good good
But now you wan some gal you wish you could
Me start this ya show you a hollywood
Ye a my time my man my ?? aha
She no stop bring up mi man cell
Gwan call you mussy asset no sell
alright mi a give you di intel
mi and mi man get it on girl cant you tell
Some gal no know weh dem man dehyy
But my baby is in my bed tonite
My bed tonite my bed tonite ieyy ieyy yeee
So gal from you know weh your man dehyy
Hug him up and gi him a wine tonight a wine tonight yeah
Verse 3:
From you know weh your man dehyy
I'm talking to you
Big up yourself your man is on with you
Nuff gal nah have no man nah have no man
But you hav your man so just gwaan singing a song
Some gal no know weh dem man dehyy
But my baby is in my bed tonite
My bed tonite my bed tonite ieyy ieyy yeee
So gal from you know weh your man dehyy
Hug him up and gi him a wine tonight a wine tonight
Some gal no know weh dem man dehyy
But my baby is in my bed tonite
My bed tonite my bed tonite ieyy ieyy yeee
So gal from you know weh your man dehyy
Hug him up and gi him a wine tonight a wine tonight
BMA
Posts: 4146
18:50 10/19 2010
Permalink
ty
BM@ TUNE EVERYTHING IN DAYTIME
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First