PROFESSOR-BE CAREFUL(lyrics)

Life is what you mek it
(Life is what you mek it)
Just be, just beeeee
Professor
Be careful, a the road yuh choose, yeah
Cah lot of evil out yeah(whole heap a evil)
Yeah evil

Hook:
If you lose today, you can win tomorrow
If you cyan pay back, nuh mek no sense yuh borrow
Memba mi tell you seh stay out of road of sorrow
??? end up ???
So no pick up weh yuh cyan handle
Why you a walk with gun like a yuh name jungle
Yuh feel strong like some seh
CaH you have yuh gun in yuh hand and nobody yuh nuh have talk to

Now you mek yuh madda blodd pressure raise
Afta she searchin for betta days
She hope and she pray just fi see yuh change
But still yuh let yuh madda down
You mek yuh madda blodd pressure raise
But still yuh let yuh madda down

Di youths dem weh nah listen
Is like dem nuh waan live free
Dem waan prison a think or fi tek anodda life
With the target ?? how you woulda feel it
If you hear seh yuh own madda gone missin'
Please stop the killing weh no relevant
Man a man a ?? gun like a elephant
Nine night di people dem a dance a buss dem head skunk becah dem hear seh yuh fall deep in line of delly rank yo

Six foot, six yuh gone
Bwoy you shoulda listen when yuh madda pon har knees and a warn
And every night yuh outta road a beat corn
Now dem blow weh yuh life like storm

Now yuh madda live like stressin'
She cyan believe har son inna di cemetery restin'
Warn him everyday fi nuh mek nuh friend press him
Him neva listen now she haffi buy funeral clothes fi di dressin'

You mek yuh madda blodd pressure raise