Home
Recent Posts
Search
Search
Advanced Search
Radio Stream
Music Player
Login
New Member
Lost Account Info?
Loading...
Chatbox
Please login or register to participate in the chat
tallboss876
wrote
5 days ago
hail
dj brown
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
anyone dehya
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
mi di ting up like7 again
BlaqueAfrique
posted in:
VYBZ KARTEL COMPILATION(2006-2009)
EMile38
wrote
October 5th
reggae riddims
Mediiazone Forums
→
MZ @ 2013 :: A Owa Endz
→
Random Blogs, Poetry and Song Lyrics
→
SINGER JAH-RIGHT ON TIME(lyrics)
Start A New Topic
Reply
Printer Friendly
Topic:
SINGER JAH-RIGHT ON TIME(lyrics)
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
cescojam
10:57 09/29 2010
SINGER JAH-RIGHT ON TIME(lyrics)
Permalink
When yuh bless yuh bless
Yuh dont have to guess
Bad mind make dem stress
A straight to di top wi a press
When yuh bless yuh bless
Yuh dont have to guess
Bad mind make dem stress
A straight to di top wi a press
Right on time
I was right on time
Right on time I was right on time
Nuff a dem a sleep like a train offa line
Long dem a seek and dem cyaan find
Right on time
I was right on time
Right on time I was right on time
Nuff a dem a sleep like a train offa line
Long dem a seek and dem cyaan find
No time to gaze
No minute to waste
Jah goodness and grace
?? mi see Selassie I face
Forward mi going and mi nah turn back
Not a minute fi waste half a di clock
Keep dem with everything wah me got
Selassie I sound no dem cyaan stop
Right on time
I was right on time
Right on time I was right on time
Nuff a dem a sleep like a train offa line
Long dem a seek and dem cyaan find
Right on time
I was right on time
Right on time I was right on time
Nuff a dem a sleep like a train offa line
Long dem a seek and dem cyaan find
Me find it me find it
A long dem a search and dem cyan find it
Dem a make bad wish
But Jah keepin' us very strong and fit
The strenght in me keep I moving free
Some a move too slow
Fi make it this here I yah move on above
Right on time
I was right on time
Right on time I was right on time
Nuff a dem a sleep like a train offa line
Long dem a seek and dem cyaan find
Right on time
I was right on time
Right on time I was right on time
Nuff a dem a sleep like a train offa line
Long dem a seek and dem cyaan find
When yuh bless yuh bless
Yuh dont have to guess
Bad mind make dem stress
A straight to di top wi a press
When yuh bless yuh bless
Yuh dont have to guess
Bad mind make dem stress
A straight to di top wi a press
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First