cescojam
19:06 09/19 2010
C'DAYNGER-CANT TAKE AWAY(lyrics)
Woohhhhh, wooohh (I Vibes productions)
Well it's C'daynger
Well a wah dem say yeah(well a wah dem say)
This is for my ladies
This is for my ladies woohhh
First of all
Baby let me tell you this now
I know we've been checkin' for a while
And you know you got the magic touch
Things better whenever you're around hey
Mi love when your body callin'
Mi always answer likkle darling
And mi love when you back it up
And put it on me straight till the morning hey
What lady mi wonda what's on your mind
Like something in your past that you cant leave behind
Just keep it real nuh badda waste the time
Abroad a you let me go then leave mi blind
Baby nuh worry bout what they have to say
Waan tear us apart dem try pull you away
Believe in your heart, that I'm here to stay
Wooohhhhhhhh becauseee
Dem cyan take away wi love
Seh dem cyan take away wi love
No matter what dem try
Keep the faith in you and I girl
Dem cyan take wi love nooo
All nuff when mi go out to party
And yuh nuh worry bout nuh odda shorties
Well Dem try get my attention
Baby love these gals are not in contention
All when mi perform a concert
Mi only a go worry bout one skirt
Feel love a nuh sex for no groupies
Gal yuh love is like diamond and rubies
Sometimes I go out to get mi likkerin'
Some gal a chat mi baby love I'm not listenin
No worry bout di Facebook or di Twitterin'
Gal you're my shining light so keep listening
Like the moon and the stars in the sky baby love I see future when I look in your eyes
No matter what dem talkin'
No matter what dem try girl
Our love will never die because
No matter what dem try