Topic: QQ-WHERE IS THE LOVE(lyrics)

QQ-WHERE IS THE LOVE(lyrics)

Heyy wooohhhhh
Oh yeahhhh (QQ)
Hey heyyy
What are we fighting for(What are we fighting for)
(Mi dont know,mi dont know)
Yeahh

Where is the love
Where is the love That,  we need in our heart(we need it we need it)
Where is the love
How can we live like there's no god
Hey hey heyy

Dem yah youth ya tek life a dem nuh response
Bun di dirty heart becah we si dem from a distance
Stay pon di rights like a QQ nuh do nuh wrong
Ask di most high to keep I mek I live long
Give I di strenght and neva fail I make I be  strong
Man a stand firm mi a go drop dung like nuh ???
Youth ya you dont tek nuh life because you cyan give none
All di war and violence it fi dun

Where is the love
Where is the love, That we need in our heart(hey hey hey)
Where is the love
How can we live like there's no God

Nuh tek yuh bredda life like di Klu Klux Klan
Nah support nuh rapist none a bwoy weh shoot woman
Dem nah have no love fi nature nah have nuh love fi human
Dem killing ??? and dem killing Christians
Mi see dem and mi know seh dem have a dirty heart
Dem neva drink nuh source neva drink nuh search ??
Mi a bun who will evil  spell a with dem evil thought
So the juvenile a chat

Where is the love
Where is the love, That we need in our heart
Where is the love
How can we live like there's no god

And Dem yah youth ya tek life a dem nuh response
Bun di dirty heart becah we si dem from a distance
Stay pon di rights like a QQ nuh do nuh wrong
Ask di most high to keep I mek I  live long
Give I di strenght and neva fail I make I be  strong
Man a stand firm mi a go drop dung like nuh ???
Youth ya you dont tek nuh life because you cyan give none
All di war and violence it fi dun

Where is the love
Where is the love, That we need in our heart(hey hey hey)
Where is the love
How can we live like there's no god
Where is the love
Where is the love, That we need in our heart(hey hey hey)
Where is the love
How can we live like there's no god

Outro:
It's gonna be a better day
It's gonna be a better way
Said change the world
For the children
Cause as soon as together
Let's stand makin a change
Let's makin for the future