EVERYONE HOLD ON TO YOUR SEATSTHIS IS GONNA BE A SHOCKER !!!!
3:15 a.m. on September 18, 2010 one leecher pon zone name jaboi17 a.k.a JERKBOI come ponline an a seek fawud frum few a di woman dem pon zone..at di moment it were Msz.JayBee and Xiah inna di chathim see she him neva did a get no fawud so him back offjus as soon as di few girl dem leffew more come een BoaseyToniiBonii and Angelic Estacyangie deh deh a get di attention of JERKBOI n she get him pon msn fi confirm di inches him seh him havehe did confirm him inches n a stay pon di camera a jerk off n ah ask angelic fi stripyuh done kno she smarter dan dat n nah dweethim all did a talk sex tings of wah him wuda do har:
while i and strokin and u moanin
and i am just using my fingers to get ur ****y real wet
then u tell me to stop and stick it in ur ****y and i said on the start to stroke real good
while i am F***in u moanin my name like crazy
and tellin me to go faster and i must not slow down because u lovin
and then i F*** u for about 30 minutes the we nut
the we change position
then we go a the back shot for the rest of the night
Di man neva did a ramphim did waa some fawud..n di man jerk n jerk til di man buss a nutR@SSCL@@@@@RTn screenshotdid get tek ah di bussin dwbbprcllllllllllllllwoieeeeee ah cyaa laaf no more.di man dat chupid fi go pon camera n show off him co.cky to smaddi him jus meet
Moral: NOH BACK YUH FIST PON CAMERA CUZ WE WILL BAIT UP YUH BLUD.c**t !!!
'mine?' Angelic?... a own u a own me up? Nice. But afta wha mi see u capable of mi ago deh pon mi toes. Aye Boasey gyal Toni... when since yaad ladies tek offence to bein called gyal? You almost sound like u weren't allowed to talk patios when u were younger lol! Mi kno a wha still... a jus tru unnu sexy unnu waan come bait up man. GWEH!
we just prefer to refer to ourselves as ladies thats all
IM SORRY LEGEN..BUT FROM SMADDY WEH NOH KNO ME..I PREFER TO BE CALLED A LADY